ΣΕΔ, 1ος Διαγωνισμός On Line Trading για φοιτητές, συγχαρητήρια στους νικητές!

18-12-18 eperan 0 comment

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΠΕΝΔΥΤΩΝ & ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ
ΕΝΩΣΗ ΜΕΤΟΧΩΝ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ
Μέλος της Συμβουλευτικής Επιτροπής στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς 

websitewww.sed.gr       e-mailinfo@sed.gr

Αθήνα 18 Δεκεμβρίου 2018

Δελτίο Τύπου

Με ιδιαίτερη επιτυχία διεξήχθη στο ξενοδοχείο ΗΛΕΚΤΡΑ ΠΑΛΛΑΣ, ο διαγωνισμός On Line Trading, με πλασματικά χρήματα, την Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2018, με τον οποίο έπεσε η αυλαία του 16ου Επενδυτικού & Χρηματιστηριακού Συνεδρίου, που διοργάνωσε ο ΣΕΔ, υπό την αιγίδα του Ομίλου Χρηματιστηρίου Αθηνών.

Νικητές του διαγωνισμού αναδείχθηκαν οι:
1. Ανδρέας Κοντοδήμας, Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
2. Κατερίνα Κωστοπούλου, Πανεπιστήμιο Πειραιώς
3. Άγγελος Τσεβάς, Πανεπιστήμιο Πειραιώς

Ο Πρόεδρος του ΣΕΔ, Μπάμπης Εγγέζος και ο Γεν. διευθυντής της πλατφόρμας ΧΜ Γιάννης Ζίττης, απένειμαν τα έπαθλα στους νικητές που ήταν:
-Ένα Laptop, ένα tablet και ένα κινητό τηλέφωνο, κατά σειρά για τους τρεις πρώτους νικητές, που αθλοθέτησε η πλατφόρμα συναλλαγών ΧΜ.
-Από μία δωροεπιταγή για τον καθένα που αθλοθέτησε η εταιρεία αθλητικών ειδών INTERSPORT, και 
-Από μία αναμνηστική πλακέτα από τον ΣΕΔ
Ευχαριστούμε τους χορηγούς του Συνεδρίου, και ιδιαίτερα την πλατφόρμα συναλλαγών ΧΜ, για την χορηγία του διαγωνισμού και τα καταστήματα INTERSPORT για την αθλοθέτηση των δωροεπιταγών.

Ευχαριστούμε κυρίως του φοιτητές και τις φοιτήτριες που έλαβαν μέρος στον διαγωνισμό και συνέβαλλαν σε μια ακόμη επιτυχημένη διοργάνωση.
Το σπουδαιότερο όμως, ήταν η ευγενική άμυλα που αναπτύχθηκε μεταξύ τους και η πολύ χρήσιμη εμπειρία που αποκόμισαν με τη συμμετοχή τους στο διαγωνισμό.

Η μεγάλη επιτυχία του 1ου διαγωνισμού On Line Trading, με πλασματικά χρήματα, ήταν ό,τι καλύτερο για να πέσει η αυλαία ενός από τα πιο πετυχημένα Συνέδρια του Συνδέσμου μας και γι αυτό σύντομα θα τον επαναλάβουμε.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΝΟΜΉ ΣΤΟΥΣ ΝΙΚΗΤΕΣ:

Ο Πρόεδρος του ΣΕΔ, Μπάμπης Εγγλέζος, με τον πρώτο νικητή του διαγωνισμού, Ανδρέα Κοντοδήμα, από το ΟΠΑ

Με τη δεύτερη νικήτρια, Κατερίνα Κωστοπούλου, από το Τμήμα Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής του Πανεπιστημίου Πειραιώς

Με τον τρίτο νικητή, Άγγελο Τσεβά, από το Τμήμα Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής του Πανεπιστημίου Πειραιώς


Η αναμνηστική πλακέτα από τον ΣΕΔ, στον 1ο νικητή

Τα μέλη του ΔΣ του ΣΕΔ, με φοιτητές και στελέχη της πλατφόρμας ΧΜ

Εκ της γραμματείας του ΣΕΔ