Προπτυχιακό, ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ, Ανακοίνωση αποτελεσμάτων για τους συμμετέχοντες

07-03-13 web.xrh 0 comment

 

 

 7/3/2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Οι δηλώσεις συμμετοχής στο πρόγραμμα Πρακτικής Άσκησης ολοκληρώθηκαν την Τετάρτη 6/3/2013. Το Γραφείο Πρακτικής Άσκησης δέχθηκε 114 μοναδικές αιτήσεις συμμετοχής.

Σύμφωνα με τον έλεγχο μέσων όρων που έγινε από τη Γραμματεία για όσους δήλωσαν συμμετοχή και με βάση τη σχετική ανακοίνωση για τον τρόπο επιλογής των συμμετεχόντων, καταρτίστηκε η τελική λίστα την οποία μπορείτε να δείτε στο συνημμένο αρχείο. Πρακτική Άσκηση θα κάνουν 56 φοιτητές, αντί της αρχικής πρόβλεψης των 55 φοιτητών, λόγω ισοβαθμίας στην 55η θέση. Οι υπόλοιποι φοιτητές μπαίνουν στη λίστα των επιλαχόντων. Εάν κάποιος από τους πρώτους 56 ακυρώσει τη συμμετοχή του, ο 57ος στη λίστα καλείται να πάρει τη θέση του. Αν ακυρώσει και 2ος, ο 58ος καλείται να πάρει τη θέση του και ούτω καθ’ εξής. Τα στοιχεία των μέσων όρων ζητήθηκαν και παραλήφθηκαν από τη Γραμματεία του Τμήματος την Πέμπτη 7/3/2013, 10:00πμ.

Ο επιστημονικός υπεύθυνος του έργου, επίκουρος καθηγητής κος Δημήτριος Βολιώτης, θα πραγματοποιήσει συνάντηση με τους συμμετέχοντες στην Πρακτική Άσκηση την ερχόμενη Παρασκευή 15 Μαρτίου, στις 11:00πμ. Με νεότερη ανακοίνωση θα οριστεί η αίθουσα.

 

Από το Γραφείο Πρακτικής Άσκησης