Trader’s Eye Challenge, παιχνίδι χρηματιστηριακής προσομοίωσης

10-11-14 web.xrh 0 comment

Το παιχνίδι χρηματιστηριακής προσομοίωσης Traders eye Challenge, με την υποστήριξη της Eurobank Equities, επέστρεψε και διανύει τον 2ο χρόνο του.

To Traders Eye Challenge είναι προσομοίωση μίας πραγματικής ηλεκτρονικής πλατφόρμας χρηματιστηριακών  συναλλαγών. Συμμετέχοντας στο παιχνίδι, σας δίνεται ένα εικονικό κεφάλαιο 1εκ. ευρώ, το οποίο καλείστε να επενδύσετε σε μια πληθώρα προϊόντων, όπως εσείς κρίνετε σκόπιμο.

Μέσω της πλατφόρμας μπορείτε να διαπραγματευτείτε μετοχές, ETFs, εμπορεύματα,  futures, συναλλαγματικές ισοτιμίες, ομόλογα, αμοιβαία κεφάλαια, στα μεγαλύτερα χρηματιστήρια του κόσμου. Σας δίνεται έτσι η ευκαιρία, χωρίς κόστος και κίνδυνο, να γνωρίσετε καλύτερα τις αγορές και τον τρόπο που αντιδρούν, να δημιουργήσετε το δικό σας χαρτοφυλάκιο και, αν οι επιλογές σας στο trading αποβούν επιτυχημένες και τερματίσετε στους 3 πρώτους κάθε περιόδου, να κερδίσετε πλούσια δώρα καθώς και μια μοναδική εμπειρία 3 εβδομάδων στo dealing room της Eurobank Equities.

Στο παιχνίδι έχουν ήδη συμμετάσχει πολλοί φοιτητές του Πανεπιστημίου Πειραιά σημειώνοντας εξαιρετικές επενδυτικές επιδόσεις, ενώ αξίζει να σημειώσουμε ότι ο πρώτος φοιτητής που συμμετείχε στο πρόγραμμα του rotation στο dealing room της Eurobank Equities ήταν από το Πανεπιστήμιο Πειραιώς.  


Σας προσκαλούμε να ανταποκριθείτε στην πρόκληση και να δηλώσετε συμμετοχή στο www.traderseyechallenge.com.