Μεταπτυχιακά μετά από σπουδές στη Χρηματοοικονομική: Τι επιλογές υπάρχουν;

17-12-14 web.xrh 0 comment

Μεταπτυχιακά μετά από σπουδές στη Χρηματοοικονομική: Τι επιλογές υπάρχουν;

Η ημερίδα με τίτλο «Μεταπτυχιακά μετά από σπουδές στη Χρηματοοικονομική: Τι επιλογές υπάρχουν;» θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου και ώρα 16:00-18:00 στην αίθουσα συνεδρίων (ισόγειο, Αίθουσα 013) στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς.

Ομιλητές θα είναι οι κύριοι Γρηγόριος Αναγνωστόπουλος και Θεοφάνης Τίγκας, απόφοιτοι του Τμήματος Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής που έκαναν μεταπτυχιακές σπουδές σε διακεκριμένα πανεπιστήμια του εξωτερικού, και ο Καθηγητής Γ. Σκιαδόπουλος του Queen Mary University of London και του Πανεπιστημίου Πειραιώς οι οποίοι θα μεταφέρουν τις εμπειρίες τους στους παρευρισκόμενους και θα απαντήσουν σε ερωτήσεις του ακροατηρίου.

Ανάμεσα στα άλλα θα συζητηθούν και

  1. Γνωστικά αντικείμενα μεταπτυχιακών
  2. Τι απαιτείται για να γίνει κάποιος αποδεκτός
  3. Απαιτήσεις των προγραμμάτων κατά τη διάρκεια της φοίτησης
  4. Τι ευκαιρίες ανοίγονται μετά στους απόφοιτους

Η ημερίδα απευθύνεται στις φοιτήτριες και τους φοιτητές όλων των ετών σπουδών του Τμήματος Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής όπως και των λοιπών Τμημάτων του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Ενθαρρύνουμε ιδιαιτέρως τη συμμετοχή και των πρωτοετών φοιτητών καθώς ο προγραμματισμός για τις μεταπτυχιακές σπουδές θα πρέπει να ξεκινάει από το Πρώτο έτος των Σπουδών.

Ο διοργανωτής της ημερίδας,

Καθηγητής Γ. Σκιαδόπουλος