ΠΜΣ Χρ&Τρ, Σεμινάριο Ethics, στο πλαίσιο της συμμετοχής του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών στο CFA Institute University Affiliation Program

14-02-20 eperan 0 comment

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Την Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2020  στις 18.00 – 21.30 θα πραγματοποιηθεί σεμινάριο σε ζητήματα Ethics,  στο πλαίσιο της συμμετοχής του Μεταπτυχιακού Προγράμματος  “Χρηματοοικονομική και Τραπεζική“, στο CFA Institute University Affiliation Program.

Το σεμινάριο αυτό παρέχει μια εξαιρετική ευκαιρία στους φοιτητές να εξοικειωθούν με ζητήματα ethics της επαγγελματικής πιστοποίησης CFA, και ειδικότερα των σχετικών θεμάτων ethics  όπως αυτά καλύπτονται από τις εξετάσεις για την απόκτηση του CFA charter. Επιπλέον, δίνεται η δυνατότητα στους φοιτητές να παρακολουθήσουν το σεμινάριο αυτό όπως θα δοθεί από στέλεχος της αγοράς που είναι ταυτόχρονα CFA charterholder και μέλος του University Relations Committee της τοπικής οργάνωσης CFA Society Greece.

Η συμμετοχή και παρακολούθησή του είναι απαραίτητη προκειμένου κάποιος μεταπτυχιακός φοιτητής να  έχει δικαίωμα να κάνει αίτηση στις υποτροφίες μειωμένου κόστους συμμετοχής στις εξετάσεις CFA Level 1, τις οποίες θα απονείμει το Τμήμα με την ολοκλήρωση του προγράμματος  σπουδών στο ΠΜΣ.

Ώρες σεμιναρίου : 18:00 – 21:30

Τόπος σεμιναρίου  : Αίθουσα Συνεδρίων Πανεπιστημίου Πειραιώς (πορτοκαλί)

Ομιλητής σεμιναρίου : Νικόλαος Καγκαράκης, Ph.D., CFA, μέλος του University Relations Committee του CFA Society Greece