eLearning – Πρόσκληση Υποβολής Αιτήσεων

27-05-08 web.xrh 0 comment


Το Τμήμα Χρηματοοικονομικής & Τραπεζικής Διοικητικής του Πανεπιστημίου Πειραιώς ανακοινώνει την έναρξη του Προγράμματος Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης στη Χρηματοοικονομική & Τραπεζική με τη χρήση προϊόντων εκπαίδευσης που βασίζονται στη χρήση τεχνολογιών μέσω του Διαδικτύου.

.

Το πρώτο εκπαιδευτικό αντικείμενο του προγράμματος είναι η Γενική Λογιστική & Ανάλυση Οικονομικών Καταστάσεων.

.

Η παρακολούθηση του προγράμματος γίνεται από το Διαδίκτυο μέσω απλού εκπαιδευτικού λογισμικού. Παρέχεται ψηφιακό εκπαιδευτικό υλικό και συνεχής εκπαιδευτική υποστήριξη. Η επιτυχής ολοκλήρωση του προγράμματος οδηγεί στη χορήγηση Πιστοποιητικού Παρακολούθησης.

.

Το Πρόγραμμα δέχεται αιτήσεις από:

  • πτυχιούχους όλων των ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας που θέλουν να ενημερωθούν για όλες τις εξελίξεις του χώρου και να εφοδιαστούν με γνώσεις που θα τους βοηθήσουν στην καριέρα τους
  • αποφοίτους δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης που η συμμετοχή τους στο πρόγραμμα θα τους βοηθήσει να κατανοήσουν συγκεκριμένες έννοιες στην λογιστική και έτσι να αποκτήσουν γνώσεις που θα επεκτείνουν τον επαγγελματικό τους ορίζοντα.

.

Για περισσότερες πληροφορίες και για την υποβολή της αίτησής σας μπορείτε να πλοηγηθείτε στην ιστοσελίδα http://elearning.xrh.unipi.gr, να επικοινωνήσετε με τη Γραμματεία του Προγράμματος στο τηλέφωνο 210-4142186 ή να στείλετε e-mail στη διεύθυνση: learnxrh@unipi.gr

.

Ύλη μαθήματος

Ημ/νιες υποβολής αίτησης : 3 έως 27 Ιουνίου 2008

Έναρξη κύκλου : 1η Ιουλίου 2008

Διάρκεια : 6 μήνες

Ο Επιστημονικός Υπεύθυνος του Προγράμματος

Καθηγητής Νικόλαος Απέργης