eLearning – Έναρξη Νέων Μαθημάτων

09-09-08 web.xrh 0 comment

Πρόγραμμα Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης


Έναρξη νέων μαθημάτων στα πλαίσια του Προγράμματος Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης στη Χρηματοοικονομική & Τραπεζική Διοικητική με τα παρακάτω εκπαιδευτικά αντικείμενα:

Έναρξη νέων μαθημάτων στα πλαίσια του Προγράμματος Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης στη Χρηματοοικονομική & Τραπεζική Διοικητική


Το Τμήμα Χρηματοοικονομικής & Τραπεζικής Διοικητικής του Πανεπιστημίου Πειραιώς ανακοινώνει την έναρξη νέων μαθημάτων στα πλαίσια του Προγράμματος Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης στη Χρηματοοικονομική & Τραπεζική Διοικητική με τα παρακάτω εκπαιδευτικά αντικείμενα:

Δάνεια και Επενδύσεις (3 μήνες)
Λογιστική Τραπεζών και Εταιριών (6 μήνες)
Πληθωρισμός – Κίνδυνοι και Ευκαιρίες για Τράπεζες, Επενδυτές, Επιχειρήσεις και Νοικοκυριά (3 μήνες)
Συγχωνεύσεις και Εξαγορές (4 μήνες)
Χρηματοοικονομική Διοικητική για Στελέχη Επιχειρήσεων (6 μήνες)

 

Η παρακολούθηση του προγράμματος γίνεται από το Διαδίκτυο μέσω απλού εκπαι-δευτικού λογισμικού. Παρέχεται ψηφιακό εκπαιδευτικό υλικό και συνεχής εκπαιδευτική υποστήριξη. Η επιτυχής ολοκλήρωση του προγράμματος οδηγεί στη χορήγηση Πιστοποιητικού Παρακολούθησης.

 

Το Πρόγραμμα δέχεται αιτήσεις από:

• πτυχιούχους όλων των ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας που θέλουν να ενημερωθούν για όλες τις εξελίξεις του χώρου και να εφοδιαστούν με γνώσεις που θα τους βοηθήσουν στην καριέρα τους

• αποφοίτους δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης που η συμμετοχή τους στο πρόγραμμα θα τους βοηθήσει να κατανοήσουν συγκεκριμένες έννοιες στη χρηματοοικονομική και έτσι να αποκτήσουν γνώσεις που θα επεκτείνουν τον επαγγελματικό τους ορίζοντα.

Για περισσότερες πληροφορίες και για την υποβολή της αίτησής σας μπορείτε να πλοηγηθείτε στην ιστοσελίδα http://elearning.xrh.unipi.gr, να επικοινωνήσετε με τη Γραμματεία του Προγράμματος στο τηλέφωνο 210-4142186 ή να στείλετε e-mail στη διεύθυνση: learnxrh@unipi.gr.

Ο Επιστημονικός Υπεύθυνος του Προγράμματος
Καθηγητής Νικόλαος Απέργης

Ημ/νιες υποβολής αίτησης : 8 έως 30 Σεπτεμβρίου 2008
Έναρξη μαθημάτων : 6 Οκτωβρίου 2008