Υποτροφίες 2010-2011

13-12-11 web.xrh 0 comment

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Επιβράβευση των 44 Πρωτευσάντων Φοιτητών/Φοιτητριών  του Τμήματος Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής του Πανεπιστημίου Πειραιώς με το ποσό των 99.500 ευρώ συνολικά, από 27 χορηγούς

Τα τελευταία χρόνια, το Τμήμα Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής, σε μια προσπάθεια να επιβραβεύσει τους άριστους φοιτητές του, θέσπισε την «Επιβράβευση των Πρωτευσάντων Φοιτητών/Φοιτητριών» του, μέσω του θεσμού των Υποτροφιών και με την ευγενική χορηγία Τραπεζικών Ιδρυμάτων, Οργανισμών και Επιχειρήσεων που παρά την δύσκολη οικονομική συγκυρία επέδειξαν κοινωνική ευθύνη. Η πρωτοβουλία αυτή ενισχύει τη συστηματική προσπάθεια του Τμήματος για την αναβάθμιση των σπουδών, την ανάδειξη της αριστείας και για ένα καλύτερο μέλλον για τους νέους, που πρωτεύουν και μοχθούν καθημερινά.

Σε τελετή που διοργανώθηκε στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς την Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011 οι εκπρόσωποι των 27 Χορηγών βράβευσαν τους 44 πρωτεύσαντες φοιτητές / φοιτήτριες του Τμήματος που διακρίθηκαν με βάση την ακαδημαϊκή τους επίδοση το ακαδημαϊκό έτος 2010-2011.  

Ο Πρόεδρος του Τμήματος Καθηγητής κ. Νικόλαος Απέργης τόνισε τη σημαντικότητα της συμβολής του θεσμού των υποτροφιών στην προσπάθεια για αριστεία και στην επαγγελματική και επιστημονική εξέλιξη των φοιτητών.

Η εκπρόσωπος των βραβευθέντων φοιτητών / φοιτητριών κα Ευαγγελία Αναγνώστου αναφέρθηκε στη σημαντικότητα της ηθικής υποστήριξης των προσπαθειών και των ικανοτήτων των φοιτητών, οι οποίες βρίσκουν ανταπόκριση και ανταμοιβή από τις επιχειρήσεις. Επίσης, επισήμανε την ουσιαστική αξία των προγραμμάτων του Τμήματος, ιδιαίτερα δε των υποτροφιών, τα αποτελέσματα των οποίων είναι πολύ χρήσιμα τόσο για το Τμήμα όσο και για τις επιχειρήσεις που λαμβάνουν μέρος. Τέλος, ευχαρίστησε τους χορηγούς για την αμέριστη υποστήριξη και συμπαράστασή τους στο πέρασμα των χρόνων.

Το Τμήμα Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής ευχαριστεί θερμά όλους τους εκπροσώπους των χορηγών για την παρουσία τους στη σημερινή τελετή αλλά και τη συμβολή τους στην ανάδειξη και εκπαίδευση της νέας γενιάς και την προετοιμασία της ως ενεργά στελέχη στην αγορά εργασίας.

Τα βραβεία (συνολικής αξίας 99.500 ευρώ) προσέφεραν οι εξής Χορηγοί (ανά κατηγορία ποσού και με αλφαβητική σειρά):

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
INTRALOT
LASKARIDIS SHIPPING CO LTD
ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ
ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ
ALPHA BANK
ΕΛΛΗΝΙΚH ΕΝΩΣΗ ΤΡΑΠΕΖΩΝ
AEGEAN OIL
BOSTON CONSULTING GROUP
ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΕΤΑΙΡΙΩΝ
CHIPITA
DANAOS SHIPPING
EFG EUROBANK
ΕΛΒΑΛ
ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ
EUROBANK PROPERTIES ΑΕΕΑΠ
ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ
FOURLIS A.E. ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ
PwC
S&B ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΟΡΥΚΤΑ
ΟΜΙΛΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ
ΓΙΩΤΗΣ Α.Ε.
GLOBAL FINANCE
SBOKOS HOTEL GROUP “Agapi Beach”

imagesΦωτογραφικό Υλικό {besps}scholarships/dec11{/besps}