AIESEC Πανεπιστημ​ίου Πειραιώς

14-05-14 web.xrh 0 comment

This summer…I am exploring!!

Τι σε ενδιαφέρει περισσότερο: η εκπαίδευση, η επιχειρηματικότητα ή παγκόσμια θέματα όπως ανθρώπινα δικαιώματα, ρατσισμός, υγεία (HIV/ AIDS) κά;

Ό,τι και να ισχύει από αυτά, η AIESEC, το μεγαλύτερο παγκόσμιο δίκτυο νέων που επηρεάζουν θετικά την κοινωνία μέσα από την ενδυνάμωση των ηγετικών ικανοτήτων των νέων, σου δίνει τώρα την ευκαρία να εργαστείς εθελοντικά στο εξωτερικό για 6 εβδομάδες πάνω σε ένα από τα παραπάνω θέματα μέσα από το πρόγραμμα Explore!

Με εξασφαλισμένη τη στέγαση και ανάλογα με το πρόγραμμα και τη σίτιση, μπορείς να εργαστείς εθελοντικά στην Πορτογαλία, τη Ρουμανία, την Ιταλία, την Πολωνία, τη Σερβία ή την Ουγγαρία.!

Αν σ’αρέσουν τα παιδιά και σ’ενδιαφέρει πολύ η εκπαίδευση, μπορείς να συμμετάσχεις στο Explore Education όπου η κύρια αρμοδιότητά σου θα είναι η διοργάνωση εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων με στόχο την ανάπτυξη και την ενδυνάμωση παιδιών και νέων.

Το Explore Entrepreneurship είναι φτιαγμένο για σένα αν σου αρέσει επιχειρηματικός χώρος και θα ήθελες να αποκτήσεις εθελοντική εμπειρία πάνω σε θέματα PR & Marketing, Management, Funding, Sales κά μέσα από την εργασία σου σε ΜΚΟ σε διεθνές περιβάλλον.

Μπες στο http://aiesec.gr/explore/, μάθε περισσότερα και κάνε την αίτησή σου τώρα!