ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ: Προσυνεδριακή Εσπερίδα, Τετάρτη 11 Νοεμβρίου, ώρα 18.00, στο Χ.Α.

09-11-15 web.xrh 0 comment

9/11/2015

Προσκαλούνται οι φοιτητές & φοιτήτριες που συμμετείχαν στην  έρευνα του ΣΕΔ σχετικά με την παρακολούθηση των Γενικών Συνελεύσεων των εισηγμένων εταιριών να συμμετάσχουν στην προσυνεδριακή εσπερίδα την Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 18.00 στο Χ.Α.Α., αφού δηλώσουν τη συμμετοχή τους όπως ορίζει η πρόσκληση.

Η ίδια πρόσκληση στην εσπερίδα ισχύει και για όσους φοιτητές & φοιτήτριες του 2ου, 3ου και 4ου έτους επιθυμούν να προσέλθουν, αφού δηλώσουν τη συμμετοχή τους.

Σημειώνεται ότι είναι απαραίτητη η επίδειξη ταυτότητας κατά την προσέλευση τους για την είσοδο τους στο χώρο.

Επ. Καθ. Δημήτριος Κυριαζής


ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΠΕΝΔΥΤΩΝ & ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ
ΕΝΩΣΗ ΜΕΤΟΧΩΝ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ
Μέλος της Συμβουλευτικής Επιτροπής στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς

website: www.sed.gr       email: info@sed.gr

Αθήνα 9 Νοεμβρίου 2015

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΠΡΟΣΥΝΕΔΡΙΑΚΗ ΕΣΠΕΡΙΔΑ

Ο Σύνδεσμος Επενδυτών & Διαδικτύου σας προσκαλεί σε Προσυνεδριακή Εσπερίδα, που διοργανώνει, την Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 18.00, στην αίθουσα ΕΡΜΗΣ του Χρηματιστηρίου Αθηνών, (Λεωφ.Αθηνών 110), κατά τη διάρκεια της οποίας θα παρουσιαστούν τα συμπεράσματα της επεξεργασίας των ερωτηματολογίων, που συμπλήρωσαν οι φοιτητές/τριες των οικονομικών Πανεπιστημίων, το δεύτερο τρίμηνο του 2015, στα πλαίσια του “Προγράμματος Παρακολούθησης Γεν. Συνελεύσεων Εισηγμένων Εταιρειών”.

Το πρόγραμμα διοργάνωσε ο ΣΕΔ, σε συνεργασία με καθηγητές των οικονομικών Πανεπιστημίων και με την υποστήριξη του Ομίλου Χρηματιστηρίου Αθηνών και της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.

Κατά τη διάρκεια της Εσπερίδας θα παρουσιαστεί επίσης το νέο “Πρόγραμμα Παρακολούθησης Γεν. Συνελεύσεων Εισηγμένων Εταιρειών, για την περίοδο 2015-2016”

Θα παραστούν εκπρόσωποι του Ομίλου Χρηματιστηρίου Αθηνών και της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, οι επιβλέποντες καθηγητές των οικονομικών Πανεπιστημίων, εκπρόσωποι των εισηγμένων εταιρειών, επενδυτές φίλοι και μέλη του ΣΕΔ και φοιτητές των οικονομικών Πανεπιστημίων.


Θα δοθούν ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ στους φοιτητές και φοιτήτριες, που συμμετείχαν στο “Πρόγραμμα Παρακολούθησης Γεν. Συνελεύσεων 2015”

Πρόγραμμα Εσπερίδας  (Υπό διαμόρφωση)


Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, με την επίδειξη ταυτότητας.

Δηλώσεις συμμετοχής εδώ: https://goo.gl/Lk9Je4

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος……………….Ο Γεν. Γραμματέας
Μπάμπης Εγγλέζος……Ανδρέας Κουτούπης