Πρόσκληση ενδιαφέροντος για τον ετήσιο διαγωνισμό CFA Global Research Challenge

05-10-18 eperan 0 comment

5/10/2018

 

Καλείται όποιος/α προπτυχιακός/η ή μεταπτυχιακός/η φοιτητής/τρια ενδιαφέρεται να συμμετάσχει στον ετήσιο διαγωνισμό CFA Challenge, παρακαλούμε να δηλώσει αρχικά συμμετοχή στέλνοντας σχετικό email στον κο Τσιριτάκη (manolis@unipi.gr) και στον κο Κυριαζή (dkyr@unipi.gr) έως και την Τρίτη 09/10.

Κατά προτίμηση η συμμετοχή αφορά στους 4ετείς φοιτητές και τους μεταπτυχιακούς φοιτητές πλήρους φοίτησης (full-time) αλλά κατ’εξαίρεση μπορεί να γίνει και επιλογή από 3ετείς φοιτητές. Οι φοιτητές/τριες που θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον θα πρέπει να έχουν υπ’ όψιν τους ότι θα κληθούν να κάνουν μια ατομική παρουσίαση (στο powerpoint) διάρκειας 15 λεπτών στα αγγλικά ενώπιον των προαναφερόμενων καθηγητών την Τρίτη 16/10 και ώρες 17.30-20.30 (η ακριβής ώρα θα καθορισθεί μετά την αρχική εκδήλωση ενδιαφέροντος).

Η παρουσίαση αυτή θα αφορά στην ανάλυση αποτίμησης μια εταιρίας που έχει γίνει στο παρελθόν σε ετήσιο διαγωνισμό του CFA και θα ανακοινωθεί σύντομα από τους επιβλέποντες καθηγητές.

Η ομάδα που θα καθορισθεί από τους επιβλέποντες καθηγητές και θα εκπροσωπήσει το Τμήμα και το Παν/μιο Πειραιώς θα είναι 5μελής με 2 αναπληρωματικά μέλη. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το διαγωνισμό παρακαλώ δείτε την ανακοίνωση που εστάλη από τον Οργανισμό CFA (CFA Global Research Challenge 2019, invitation letter ) και τις σχετικές ιστοσελίδες (https://www.cfainstitute.org/societies/challenge και https://www.cfainstitute.org/en/societies/challenge/past-champions)