Άνοιγμα Δηλώσεων συμμετοχής Finance Club UniPi

16-10-20 eperan 0 comment

Δηλώσεις συμμετοχής Finance Club UniPi

Αγαπητοί φοιτητές,

Θα θέλαμε να σας ανακοινώσουμε ότι για ακόμη μια χρονιά το Finance Club UniPi ξεκινά την λειτουργία του ανοίγοντας τις αιτήσεις για φοιτητές και φοιτήτριες του Πανεπιστήμιου Πειραιά, και σας καλεί όλους να συμμετέχετε ενεργά στις δράσεις του.

Φόρμα συμμετοχής: financeclub.unipi.gr/join-our-team/

Το Finance Club UniPi αποτελεί μια φοιτητική πρωτοβουλία με όραμα την γεφύρωση του χάσματος μεταξύ του
ακαδημαϊκού και επαγγελματικού κόσμου. Οι δράσεις του απευθύνονται σε φοιτητές και φοιτήτριες του Πανεπιστημίου Πειραιώς και αφορούν την η παραγωγή χρηματοοικονομικών αναλύσεων, τη διοργάνωση εκδηλώσεων και σεμιναρίων και την προώθηση του οργανισμού, προσφέροντας πολύτιμες γνώσεις και δεξιότητες με πραγματικό αντίκρισμα στην αγορά εργασίας.

Μέσα από τα προγράμματα του Finance Club UniPi, θα έρθετε σε θέση να εφαρμόσετε τις ακαδημαϊκές σας γνώσεις στην πράξη, να παρακολουθήσετε και να ερμηνεύσετε τις οικονομικές εξελίξεις, να κατανοήσετε την δομή των χρηματοοικονομικών αγορών, να εξοικειωθείτε με τον τρόπο ανάλυσης και αποτίμησης των εταιρειών και να ενημερωθείτε για τις νέες τάσεις και ευκαιρίες της σύγχρονης αγοράς εργασίας από καταξιωμένους ανθρώπους του χώρου

Μάθετε περισσότερα για τις δράσεις του Finance Club UniPi: financeclub.unipi.gr/homepage/

Για περισσότερες πληροφορίες: finclubunipi@gmail.com

Σας περιμένουμε όλους,
Η ομάδα του Finance Club UniPi