Προπτ, Συγχωνεύσεις και Εξαγορές,συζήτηση γύρω από τον παγκόσμιο διαγωνισμό του CFA Institute Research Challenge

26-05-21 eperan 0 comment

Καλημέρα σας,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στα πλαίσια του μαθήματος Συγχωνεύσεων και Εξαγορών του Τμήματος Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής και σε συνεργασία με τον υπεύθυνο καθηγητή κ. Δημήτριο Κυριαζή, θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 10.15-12.00 μία συζήτηση γύρω από τον παγκόσμιο διαγωνισμό του CFA Institute Research Challenge.

Κατά τη διάρκεια του meeting, η ομάδα που εκπροσώπησε το πανεπιστήμιό μας φέτος αποτελούμενη από τους: Δέσποινα Δαμάσκου, Ήρα Σαραντίδη, Κωνσταντίνο Αικατερίνη και Φίλιππο Τζουάνα,  θα σας μιλήσουμε αναλυτικά για την δομή, τα στάδια και τις απαιτήσεις του διαγωνισμού.

Επιπλέον, θα μοιραστούμε μαζί σας ζωντανά την δική μας ανάλυση της εταιρείας ΚΡΙ-ΚΡΙ και θα σας εξηγήσουμε βήμα-βήμα πώς καταλήξαμε στην επενδυτική μας πρόταση. Ξεκινώντας από το στήσιμο του μοντέλου στο excel, την συγγραφή του equity research report, και τέλος την δημιουργία του PowerPoint που μας συνόδευσε.

Φυσικά, θα υπάρξει και χρόνος για να λύσουμε τις όποιες απορίες και προβληματισμούς σας έχουν δημιουργηθεί. Δεδομένου του έργου μας ως Finance Club UniPi, πιστεύουμε ότι η συνάντηση θα είναι πολύ χρήσιμη για όλους και για αυτό θα χαρούμε πολύ να σας έχουμε κοντά μας!

ΧΡΕΠΕ09 ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΞΑΓΟΡΕΣ Κυριαζής Δημήτριος bx124ul


See you there,

Η Ομάδα του CFA Institute Research Challenge 2021