Τελετή Απονομής Υποτροφιών, 5/2/2009

29-01-09 web.xrh 0 comment

Το Τμήμα Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής του Πανεπιστημίου Πειραιώς στοχεύει στη συνεχή αναβάθμιση του επιπέδου σπουδών και υπηρεσιών, που προσφέρει στους φοιτητές του, με αποτέλεσμα να τυγχάνει της προτίμησης των καλύτερων υποψήφιων φοιτητών στις εισαγωγικές εξετάσεις τα τελευταία χρόνια.

Πέραν του υψηλού επιπέδου σπουδών έχουμε αναπτύξει μια σειρά από πρωτοβουλίες, προσφέροντας στους φοιτητές μας διευρυμένες δυνατότητες. Έχουμε καθιερώσει:

  • πρόγραμμα διδακτορικών σπουδών,
  • πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών full-time και part-time,
  • πρόγραμμα E-Learning
  • πρόγραμμα επαγγελματικού προσανατολισμού για τους φοιτητές μας με ημερίδες συναντήσεων με ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις,
  • πρόγραμμα θερινής απασχόλησης των φοιτητών σε επιχειρήσεις για πρακτική εκπαίδευση.
  • επίσης έχουμε δημιουργήσει ένα dealing room με 30 περίπου θέσεις εργασίας, όπου σε πραγματικό περιβάλλον τιμών εκπαιδεύονται οι φοιτητές μας,
  • επιπροσθέτως έχουμε καθιερώσει τα τελευταία χρόνια πρόγραμμα υποτροφιών για τους αριστούχους φοιτητές μας (σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο)

Αρωγοί στο πρόγραμμα υποτροφιών είναι μεγάλες ελληνικές επιχειρήσεις, οι οποίες μας τιμούν με τη συνεργασία τους. Οι υποτροφίες απονεμήθηκανι από τους εκπροσώπους των εταιρειών-χορηγών σε ειδική εκδήλωση, η οποία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 5/2/2009, στις 12 το μεσημέρι, στην Αίθουσα Συνεδρίων του Πανεπιστημίου.

Είναι σημαντικό να συμβάλουμε όλοι στην ηθική και υλική επιβράβευση των αριστούχων φοιτητών, των νέων παιδιών που μοχθούν, πρωτεύουν, δημιουργούν και που θ’ αποτελέσουν αύριο τη νέα γενιά στελεχών στην οικονομία και την κοινωνία.


images Φωτογραφικό Υλικό

{besps}Events/Sholarships2009/{/besps}