Προπτυχιακό, ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ, ακαδημαϊκό έτος 2011-12, ΛΙΣΤΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗ

22-03-12 web.xrh 0 comment

ΕΣΠΑ

Πέμπτη , 22 Μαρτίου 2012 

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

 

Ανακοινώνεται στους φοιτητές/τριες του Τμήματος ότι καταρτίστηκε η λίστα επιλογής των φοιτητών του Τμήματος για το Πρόγραμμα Πρακτικής Άσκησης για το ακαδημαϊκό έτος 2011-12.

Η Πρακτική Άσκηση εντάσσεται στα πλαίσια ειδικού μαθήματος επιλογής εαρινού εξαμήνου το οποίο θα έχει ως αποκλειστικό αντικείμενο και σκοπό την ίδια την Πρακτική Άσκηση. Συνεπώς, οι φοιτητές/τριες που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο συγκεκριμένο πρόγραμμα θα πρέπει να το επιλέξουν σαν μάθημα επιλογής στη Γραμματεία του Τμήματος (γραφείο 109), το οποίο θα αποκαλείται «Πρακτική Άσκηση».

Το Τμήμα κατόρθωσε να εντάξει στη λίστα 90 φοιτητές/τριες για να πραγματοποιήσουν την Πρακτική τους Άσκηση, στα πλαίσια του σχετικού μαθήματος, η οποία θα πραγματοποιηθεί το τρίμηνο Ιουλίου-Σεπτεμβρίου 2012.

Συνημμένη βρίσκεται η λίστα των φοιτητών η οποία καταρτίστηκε με βάση τον Μ.Ο. βαθμολογίας όλων των εξετασθέντων μαθημάτων ως εξής:

  • Για τα μητρώα 09, τα δύο πρώτα έτη σπουδών
  • Για τα μητρώα 08, τα τρία πρώτα έτη σπουδών
  • Για τους φοιτητές επί πτυχίω το σύνολο των μαθημάτων σε όλα τα έτη σπουδών

Παρακαλούνται όσοι βρίσκονται στις 90 πρώτες θέσης της λίστας να προ\σκομίσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά δηλαδή βιογραφικό σημείωμα και υπεύθυνη δήλωση μόνιμης κατοικίας. Σε περίπτωση που κάποιες θέσεις δεν καλυφθούν από τους 90 πρώτους, θα υπάρξει αντικατάστασή τους από τη λίστα των επιλαχόντων. 

Υπενθυμίζεται ότι η δήλωση συμμετοχής είναι δεσμευτική προκειμένου να μην στερηθούν θέσεις από άλλους φοιτητές που δεν επιλέγηκαν.  Εάν κάποιος αλλάξει γνώμη, παρακαλούμε να μας ενημερώσει γραπτώς μέσω email (eperan@unipi.gr) έως 29 Μαρτίου 2012. 

Για τις ημερομηνίες συνεντεύξεων  με τον επιστημονικό υπεύθυνο κο Κυριαζή (οι οποίες θα πραγματοποιηθούν αμέσως μετά τις διακοπές του Πάσχα) θα ενημερωθείτε με νεότερη ανακοίνωση.  

 

 

Ο Επιστημονικός Υπεύθυνος

Δημήτριος Κυριαζής