Ημέρες Σταδιοδρομίας Γραφείου Διασύνδεσης 28/5 – 1/6/2012

08-05-12 web.xrh 0 comment

http://www.career.unipi.gr/agor_ergas/apofoit/2_1_4.html

 

Οι Ημέρες Σταδιοδρομίας αποτελούν την καθιερωμένη πλέον, ετήσια ‘συνάντηση’ των αποφοίτων και τελειοφοίτων του Πανεπιστημίου Πειραιώς με τον επιχειρηματικό κόσμο.

Διοργανώθηκαν από το ΓΔ για πρώτη φορά τον Οκτώβριο του 1999, και κάθε χρόνο έκτοτε.

Τί είναι οι Ημέρες Σταδιοδρομίας;

Οι Ημέρες Σταδιοδρομίας είναι μια εκδήλωση – γέφυρα μεταξύ του Πανεπιστημίου και των επιχειρήσεων. Σε αυτή, προσκαλούνται όλες οι επιχειρήσεις που επιθυμούν να έρθουν σε επαφή με τους απόφοιτους των Τμημάτων του Πανεπιστημίου Πειραιώς καθώς και οι απόφοιτοι (και τελειόφοιτοι) που ενδιαφέρονται να προσεγγίσουν τους εκπροσώπους των εταιρειών και να αποκομίσουν σημαντικότατες εμπειρίες στην κατεύθυνση της επαγγελματικής τους αποκατάστασης.

Πότε διεξάγονται;

Οι Ημέρες Σταδιοδρομίας διοργανώνονται μία φορά κάθε χρόνο συνήθως εντός του μηνός Οκτωβρίου. Ακριβείς ημερομηνίες διεξαγωγής γίνονται γνωστές περί τα μέσα Σεπτεμβρίου.
 

Για το 2012, οι Ημέρες Σταδιοδρομίας θα διεξαχθούν κατά το διάστημα 28 Μαΐου έως και 1η Ιουνίου, στην αίθουσα Συνεδρίων και την Αίθουσα Τελετών του Πανεπιστημίου Πειραιώς.
 

Ποιός μπορεί να συμμετέχει

Κάθε απόφοιτος προπτυχιακών τμημάτων του Πανεπιστημίου Πειραιώς καθώς και απόφοιτοι και τελειόφοιτοι των μεταπτυχιακών προγραμμάτων του Ιδρύματος.