ΟΔΗΓΙΕΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΠΜΣ 2014 – 2015

28-02-14 web.xrh 0 comment

ΟΔΗΓΙΕΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ

ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΠΜΣ

2014 – 2015

 

Η υποβολή των αιτήσεων των υποψήφιων για τα Προγράμματα Μεταπτυχιακών Σπουδών του Τμήματος Χρηματοοικονομικής & Τραπεζικής Διοικητικής θα γίνεται ΜΟΝΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ, από την 1η Μαρτίου 2014 έως και την 30η Μαΐου 2014, μέσω της ιστοσελίδας του Τμήματος (https://bankfin.unipi.gr/apply/).

 



Παρακαλούμε πριν προχωρήσετε στην ηλεκτρονική υποβολή της αίτησης, διαβάστε προσεκτικά το παρόν αρχείο Οδηγιών.

1. Παρακαλούμε διαβάστε :

  • την Προκήρυξη,
  • τα Δικαιολογητικά,
  • το Πρόγραμμα Σπουδών

2. Επισκεφτείτε τη σελίδα https://bankfin.unipi.gr/apply/ για να υποβάλετε ηλεκτρονικά την αίτηση υποψηφιότητας σας.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την ηλεκτρονική υποβολή της αίτησης υποψηφιότητας είναι η «Δημιουργία Λογαριασμού» στην ιστοσελίδα https://bankfin.unipi.gr/apply/.

 

Διαδικασία «Δημιουργίας Λογαριασμού»:

Από την αριστερή πλευρά της ιστοσελίδας https://bankfin.unipi.gr/apply/ επιλέξτε «Δημιουργία νέου Λογαριασμού». Στη συνέχεια συμπληρώστε με λατινικούς χαρακτήρες τα πεδία «Όνομα χρήστη» και «Διεύθυνση e-mail» και εισάγετε τον κωδικό πρόσβασης στα πεδία «Συνθηματικό» και «Επιβεβαίωση κωδικού». Έπειτα πατήστε το κουμπί «Δημιουργία νέου λογαριασμού». Όταν έχει γίνει σωστά  η διαδικασία της δημιουργίας νέου λογαριασμού, ένα αποδεικτικό μήνυμα επιτυχούς εγγραφής, θα σας σταλεί αυτόματα στο mail που δηλώσατε.

Ηλεκτρονική Υποβολή Αίτησης Υποψηφιότητας

Από την ιστοσελίδα https://bankfin.unipi.gr/apply/ επιλέξτε το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών που σας ενδιαφέρει. Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία  με ελληνικούς χαρακτήρες, κεφαλαία, (συγκεκριμένα για το ονοματεπώνυμο σας συμπληρώνετε ότι αναγράφεται στην αστυνομική ταυτότητα), όσα πεδία έχουν * είναι υποχρεωτικά πεδία και πρέπει να συμπληρωθούν.

Στη συνέχεια συμπληρώστε τα στοιχεία της εκπαίδευσης σας και της ακαδημαϊκής/επαγγελματικής εμπειρίας σας. Ειδικά για την αγγλική γλώσσα, πρέπει οπωσδήποτε να αναφέρετε τον τίτλο του πιστοποιητικού που κατέχετε.

Τα πρωτότυπα ή νόμιμα επικυρωμένα αντίγραφα των δικαιολογητικών πρέπει να αποσταλούν ταχυδρομικώς ή να κατατεθούν αυτοπροσώπως στη Γραμματεία του ΠΜΣ – Καραολή & Δημητρίου 80, Πειραιάς, 18534, 3ος Όροφος, 328 Γραφείο – έως την 30η Μαΐου 2014). Προαιρετικά όσοι επιθυμούν  μπορούν να επισυνάψουν το βιογραφικό τους σημείωμα. Η ονομασία του αρχείου που επισυνάπτετε θα πρέπει ν Save α είναι με λατινικούς χαρακτήρες.

Εφόσον έχετε ολοκληρώσει τη διαδικασία συμπλήρωσης της αίτησης και είστε σίγουρος/η και επιθυμείτε να γίνει οριστική υποβολή της αίτησης πατήστε το κουμπί «Υποβολή αίτησης».

Εφόσον δεν έχετε ολοκληρώσει τη διαδικασία συμπλήρωσης της αίτησης και επιθυμείτε να κάνετε αλλαγές πατήστε το κουμπί «Save draft». Με αυτό τον τρόπο η αίτηση σας αποθηκεύεται προσωρινά και μπαίνοντας πάλι με του κωδικούς σας στη σελίδα https://bankfin.unipi.gr/apply/ μπορείτε να επαναφέρετε την αίτησή σας για να την συμπληρώσετε και να την υποβάλετε.

Η οριστική υποβολή θα πρέπει να γίνει το αργότερο έως την 30η Μαΐου 2014. Προσωρινά αποθηκευμένες αιτήσεις δεν γίνονται δεκτές, ούτε και οριστικές αιτήσεις που υποβλήθηκαν μετά την 30η Μαΐου.

 

Όταν όλα τα στοιχεία συμπληρωθούν σωστά και κάνετε την οριστική υποβολή της αίτησης, ένα αποδεικτικό επιτυχούς υποβολής της αίτησης θα σταλεί στο email σας.

Τον Αριθμό Πρωτοκόλλου της αίτησης σας θα τον λάβετε από τη Γραμματεία με e-mail.


Σε περίπτωση δυσκολίας, και για τεχνικά θέματα παρακαλούμε επικοινωνήστε στο e-mail eperan@unipi.gr και στο τηλέφωνο 210-414.2323 (καθημερινά 08:00-15:00)


 

 

 

Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών με Ειδίκευση “Χρηματοοικονομική Ανάλυση” για Στελέχη (M.Sc. in “Financial Analysis” for Executives) και Ειδίκευση “Χρηματοοικονομική και Τραπεζική Διοικητική” (M.Sc. in “Banking and Finance”)


 

 

Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών με τίτλο “Το Χρηματοοικονομικό και Θεσμικό Πλαίσιο των Αγορών Χρήματος και Κεφαλαίου