Προπτ, ΠΡΑΚΤΙΚΗ

30-04-18 web.xrh 0 comment

30/4/2018

Το Τμήμα Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής, θέλοντας να ενισχύσει ακόμη περισσότερο την επαγγελματική κατάρτιση των φοιτητών/φοιτητριών του, καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να ενισχυθεί όσο το δυνατόν περισσότερο ο θεσμός της πρακτικής άσκησης.

Στο πλαίσιο αυτό, και χάρις τη αμέριστη βοήθεια του προσωπικού του Τμήματός μας και του Πανεπιστημίου, αυξήσαμε φέτος τον αριθμό των θέσεων πρακτικής άσκησης σε  75. Με χαρά είμαστε σε θέση να σας ενημερώσουμε ότι ο αριθμός των θέσεων που εξασφαλίσαμε αυξήθηκαν περαιτέρω, δηλαδή, μας παραχωρήθηκαν ακόμη 25 θέσεις. Οι θέσεις αυτές θα καλυφθούν κατά προτεραιότητα από τους ήδη επιλαχόντες φοιτητές του αρχικού καταλάγου ενδιαφερομένων, ωστόσο, είναι εξαιρετικά πιθανόν να υπάρχει περαιτέρω πλεόνασμα θέσεων.

Συνεπώς, καλούμε όσους φοιτητές/φοιτήτριες που φοιτούν τουλάχιστον στο 4ου έτος σπουδών επιθυμούν να συμμετάσχουν στην πρακτική να στείλουν email στην κ. Περαντωνάκη (eperan@unipi.gr) άμεσα και πάντως μέχρι 10/05/2018. Για τα σχετικά με την πρακτική, μπορείτε να δείτε τις ανακοινώσεις του Τμήματος (https://bankfin.unipi.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=1378&lang=el )