ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ: Η KPMG στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς 06/12/2018 (16:00-18:00)!

29-11-18 eperan 0 comment

Sorry, this entry is only available in Greek For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

 

Το Τμήμα Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής, με ιδιαίτερη χαρά, σας προσκαλεί σε Συνάντηση Γνωριμίας με την KPMG, την Πέμπτη 06/12/2018, ώρα 16.00-18.00, στην Αίθουσα Συνεδρίων (πορτοκαλί αμφιθέατρο) του Πανεπιστημίου Πειραιώς.

Η KPMG αποτελεί το παγκόσμιο δίκτυο ανεξάρτητων εταιρειών παροχής επαγγελματικών υπηρεσιών-μελών συνδεδεμένων με την KPMG International, ενός Ελβετικού Συνεταιρισμού. Οι εταιρείες-μέλη της KPMG παρέχουν ελεγκτικές, φορολογικές και συμβουλευτικές υπηρεσίες. Λειτουργούν σε 152 χώρες με προσωπικό περίπου 189 000 ατόμων παγκοσμίως. Κάθε εταιρεία KPMG αποτελεί μια νομικά ξεχωριστή οντότητα. Στη χώρα μας, η KPMG παρέχει, από το 1971, ολοκληρωμένες ελεγκτικές, συμβουλευτικές, λογιστικές, φορολογικές υπηρεσίες σε ελληνικές και διεθνείς εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Εξειδικευμένα στελέχη της KPMG θα παρουσιάσουν το σύνολο των υπηρεσιών της εταιρείας και θα απαντήσουν σε όλες τις ερωτήσεις των φοιτητών και αποφοίτων που θα παρευρεθούν.

 

Δηλώστε συμμετοχή: https://goo.gl/forms/lBX0UCucYzthicuH3