Προπτ, επιπλέον μάθημα επιλογής: Τραπεζική Λογιστική

14-03-19 eperan 0 comment

Sorry, this entry is only available in Greek For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

14/3/2019

Το Τμήμα προσφέρει στου φοιτητές / φοιτήτριές του, επιπλέον μάθημα επιλογής εαρινού εξαμήνου, την “Τραπεζική Λογιστική“.  Διδάσκουσα θα είναι η Αναπληρώτρια Καθηγήτρια του Τμήματος κα Σεραΐνα Αναγνωστοπούλου. Το μάθημα θα προσφερθεί σε 10 φοιτητές, κατόπιν αξιολογήσεως.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την αξιολόγηση είναι:

  • καλή γνώση αγγλικών
  • να έχουν λάβει προβιβάσιμο βαθμό στα μαθήματα λογιστικής

Καλούνται οι φοιτητές / φοιτήτριες που ενδιαφέρονται να αξιολογηθούν, προκειμένου να συμμετάσχουν στο μάθημα, να το δηλώσουν εδώ: https://goo.gl/forms/JjB9nyqnxXpWbjpX2

Προθεσμία εκδήλωσης ενδιαφέροντος: έως και Τρίτη 19/3/2019, ώρα 12:00 το μεσημέρι.

Η αξιολόγηση των φοιτητών/φοιτητριών που θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 21/3/2019 και θα ξεκινήσει στις 11:30 πμ. Οι ενδιαφερόμενοι θα ειδοποιηθούν στα emails τους για την ακριβή ώρα συναντήσεως με την υπεύθυνη καθηγήτρια.

Οι φοιτητές / φοιτήτριες που τελικώς θα επιλεγούν, οφείλουν να δηλώσουν αυτοπροσώπως στη Γραμματεία με αίτησή τους , το μάθημα επιλογής Τραπεζική Λογιστική, δηλώνοντας παράλληλα ποιο μάθημα επιλογής αντικαθιστά.