Ανακοίνωση του Τμήματος για την Εξεταστική Σεπτεμβρίου 2020

27-08-20 eperan 0 comment

Sorry, this entry is only available in Greek For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

 

Αγαπητοί φοιτητές / αγαπητές φοιτήτριες

Ελπίζουμε τόσο εσείς όσο και οι οικογένειές σας να είστε ασφαλείς!

Όσο αφορά στην εξεταστική Σεπτεμβρίου 2020, γνωρίζετε το πρόγραμμα, το οποίο μπορείτε να αναζητήσετε εδώ: https://bankfin.unipi.gr/2020/07/29/propt-programma-exetastikis-septemvrioy-2019-2020/

Όσο αφορά στη διαδικασία, γνωρίζετε ήδη από το πρόγραμμα ότι οι εξετάσεις κάποιων μαθημάτων θα πραγματοποιηθούν εξ αποστάσεως και κάποιες άλλες δια ζώσης, στο χώρο του Πανεπιστημίου.

  • Για τις εξετάσεις που υπάρχει αναφορά συγκεκριμένων αιθουσών στο πρόγραμμα, οι εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν στο χώρο του Πανεπιστημίου, στις αίθουσες που αναγράφονται στο πρόγραμμα.
    • Να σας θυμίσουμε ότι πρέπει να προσέρχεστε στο Πανεπιστήμιο τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα με απαραίτητη τη χρήση μάσκας.
  • Για τις εξετάσεις που υπάρχει η αναφορά “εξ αποστάσεως” στο πρόγραμμα, αυτές θα πραγματοποιηθούν από απόσταση, από τον υπολογιστή σας, με ταυτόχρονη χρήση του eclass (για να μπορέσετε να γράψετε την εξέταση) και του MS Teams (για να έχουμε τη δυνατότητα ταυτοπροσωπίας).
    • Να σας θυμίσουμε για άλλη μια φορά ότι είναι απαραίτητη η ταυτόχρονη συμμετοχή σας και στις δύο πλατφόρμες.
    • Κατά τη διάρκεια της εξέτασης είστε υποχρεωμένοι να ανοίξετε την κάμερα στην ιδιωτική κλήση που θα σας κάνει ο επιτηρητής.
    • Να έχετε διαθέσιμη την ακαδημαϊκή σας ταυτότητα ώστε να την επιδείξετε στον επιτηρητή. Σε περίπτωση που δεν έχετε διαθέσιμη την φοιτητική σας ταυτότητα, παρακαλούμε πολύ να έχετε την αστυνομική σας, έχοντας όμως προνοήσει να αποκρύψετε την ημερομηνία και τον τόπο έκδοσης της ταυτότητάς σας. και στις δύο περιπτώσεις (φοιτητική ή αστυνομική ταυτότητα) η επίδειξη προς τον επιτηρητή γίνεται από την πλευρά που υπαρχει η φωτογραφία σας.
    • Όσοι / όσες από εσάς χρειάζεστε βεβαίωση για την εργασία σας, παρακαλούμε θερμά να μας στέλνετε σχετικό email την ημέρα της εξέτασης (και μόνο) στο finance@unipi.gr, αναφέροντας:
      • ονοματεπώνυμο (όπως είναι στην ταυτότητά σας)
      • εξάμηνο σπουδών
      • αριθμό μητρώου
      • μάθημα
      • email στο οποίο επιθυμείτε να σας στείλουμε τη βεβαίωση
    • Έχουμε φροντίσει να τηρούμε όλους τους κανονισμούς περί προσωπικών δεδομένων αλλά και πνευματικών δικαιωμάτων και για τον λόγο αυτό
      • απαγορεύεται ρητά οποιαδήποτε αναπαραγωγή ή/και καταγραφή της εξέτασης
      • σας ενημερώνουμε ότι οι διδάσκοντες δεν συναινούν στην αναπαραγωγή ή/και χρήση οποιουδήποτε υλικού της εξέτασης

Συνεχίζοντας όσο αφορά στη διαδικασία,  όπως και στην εξεταστική του Ιουνίου, εάν κάποιοι/κάποιες από εσάς έχουν αντικειμενικές δυσκολίες να εξεταστούν με τον τρόπο που αναφέρεται στο πρόγραμμα, μπορούν να κάνουν ηλεκτρονικά τη δήλωσή τους:

  1. όσοι δεν επιθυμούν να εξεταστούν εξ αποστάσεως, στα μαθήματα που εξετάζονται εξ’ αποστάσεως, για λόγους που θα μας αναφέρουν, αλλά επιθυμούν να προσέλθουν για εξέταση στο χώρο του Πανεπιστημίου, παρακαλούμε να μας το δηλώσουν στο: https://forms.gle/56ANXiwueyJXL45p6
  2. όσοι επιθυμούν να εξεταστούν εξ αποστάσεως, στα μαθήματα που εξετάζονται ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ, για λόγους που θα μας αναφέρουν, παρακαλούμε να μας το δηλώσουν στο: https://forms.gle/icCkKdSJ48aSX1hw9 .
  3. όσοι δικαιούνται προφορικής εξέτασης, βάση εγγράφων που έχουν καταθέσει στη γραμματεία, παρακαλούμε να αιτηθούν σχετικά στον παρακάτω σύνδεσμο: https://forms.gle/JeQXcXsFQLrf97mj7

Ο έλεγχος των σχετικών αιτήσεων θα είναι συνεχής και όλοι οι αιτούντες θα λάβουν απάντηση από το Τμήμα.

 

 

Καλή επιτυχία στην εξεταστική σας!