Υποβολή υποψηφιοτήτων για το διαγωνισμό CFA Research Challenge

29-09-20 eperan 0 comment

Sorry, this entry is only available in Greek For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Υποβολή υποψηφιοτήτων για το διαγωνισμό CFA Research Challenge

 

Σε σχέση με την προηγούμενη ανακοίνωση https://bankfin.unipi.gr/2020/09/15/anakoinosi-schetika-me-to-diagonismo-cfa-institute-research-challenge-international-competition-2020/ για τη συμμετοχή φοιτητών του Τμήματος στον εν λόγω διαγωνισμό, καλούνται οι ενδιαφερόμενοι άμεσα και το αργότερο μέχρι και την Τετάρτη 30/09/2020 να δηλώσουν στον ακαδημαϊκό σύμβουλο κ.Δ.Κυριαζή την πρόθεσή τους να αξιολογηθούν με 10λεπτη παρουσίαση της εργασίας (παρουσίασης του ΑΔΜΗΕ) της ομάδας του έτους 2019, η οποία θα γίνει ένα απόγευμα μιας μέρας (η οποία θα ανακοινωθεί σε εύλογο χρόνο) μετά τις 18.00 στην αίθουσα Υπολογιστών εντός της εβδομάδας 12-15 Οκτωβρίου.

Όταν το κάνουν αυτό οι υποψήφιοι θα λάβουν από τον ακαδημαϊκό υπεύθυνο 2 αρχεία (presentation & report του ΑΔΜΗΕ) για να προετοιμασθούν για την παρουσίαση. Επίσης, υπενθυμίζεται ότι οι υποψήφιοι θα πρέπει να στείλουν αναλυτική κατάσταση βαθμολογίας και μέσον όρο, όπως επίσης και αντίγραφα των πτυχίων γλωσσομάθειας της Αγγλικής γλώσσας μέχρι την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου. Συνιστάται ο έγκαιρος προγραμματισμός προκειμένου να μην επιβαρυνθεί αδικαιολόγητα η Γραμματεία Προπτυχιακού του Τμήματος.

 

Ο Ακαδημαϊκός Υπεύθυνος

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΥΡΙΑΖΗΣ