Δελτίο Τύπου, Καλωσόρισμα Πρωτοετών 2020

15-10-20 eperan 0 comment

Sorry, this entry is only available in Greek For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

15/10/2020

Δελτίο Τύπου

Την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2020, το Τμήμα πραγματοποίησε καλωσόρισμα στους πρωοετείς του φοιτητές (εξ αποστάσεως).

Εκ μέρους των διδασκόντων και του γραμματειακού-διοικητικού προσωπικού του Τμήματος Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής του Πανεπιστημίου Πειραιώς ο Πρόεδρος Καθηγητής Νικόλαος Κουρογένης συνεχάρη τους πρωτοετείς φοιτητές και φοιτήτριες για την είσοδό τους στο χώρο της πανεπιστημιακής εκπαίδευσης και τους καλωσόρισε θερμά στο Τμήμα μας.

Το Τμήμα, το μοναδικό στην Ελλάδα πανεπιστημιακό Τμήμα με αποκλειστικό αντικείμενο την Χρηματοοικονομική και Τραπεζική, ήταν, από τη δημιουργία του –  το 1989 –  και φιλοδοξεί να παραμείνει πρωτοπόρο στη διδασκαλία της θεωρίας και των σύγχρονων εφαρμογών των εν λόγω γνωστικών αντικειμένων.

Δείτε το πλήρες κείμενο από το Καλωσόρισμα του Προέδρου:
https://bankfin.unipi.gr/2020/10/12/k-a-l-o-s-o-r-i-s-m-a-p-r-o-e-d-r-o-y/ 

Στους φοιτητές μας μίλησε και ο Καθηγητής του Τμήματος και Διευθυντής του εργαστηρίου IFFR (https://iffr.gr/) Καθηγητής Γεώργιος Σκιαδόπουλος.  Πραγματοποίησε μια φιλική συζήτηση μαζί τους. Τους συμβούλεψε πως να φτιάξουν τη στρατηγική τους, συζήτησε μαζί τους συχνές ερωτήσεις, τους έδωσε συμβουλές, τους παρότρυνε να αξιοποιήσουν εμάς και τον χρόνο τους.

Ο Καθηγητής Γεώργιος Σκιαδόπουλος είπε στο ακροατήριό του ότι η εκπαίδευση είναι ένα σημαντικό ασανσέρ για να κινείται κάποιος ανάμεσα στα διάφορα κοινωνικά στρώματα και τους ευχήθηκε καλή πρόοδο και καλή σταδιοδρομία!

Η ενημέρωση έκλεισε με παρουσίαση των διαδικασιών από την Γραμματέα του Τμήματος κα Ελένη Παπαδάκη και μακρά συζήτηση με τους ενδιαφερόμενους φοιτητές και φοιτήτριες.

Θα ακολουθήσει εκ νέου ενημέρωση των πρωτοετών μας για τις Πιστοποιήσεις του Τμήματος αλλά και τις υπηρεσίες του Πανεπιστημίου Πειραιώς.