Προπτ, πρόσβαση στις εξετάσεις του Τμήματος

14-01-21 eperan 0 comment

Sorry, this entry is only available in Greek For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

14/1/2021

 

Ενημερώνουμε τους φοιτητές / φοιτήτριες του Τμήματος Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής ότι και σ’ αυτήν την εξεταστική οι εξετάσεις θα διεξαχθούν εξ’ ολοκλήρου από απόσταση.

Οι φοιτητές, προκειμένου να συμμετέχουν στις εξετάσεις, οφείλουν να βρίσκονται ταυτόχρονα και στο MS TEAMS (για επικοινωνία και ταυτοποίηση) και στο eclass (για να γράψουν τις εξετάσεις).

  • Κατά τη διάρκεια της εξέτασης, οι επιτηρητές θα ζητούν (σε ατομική κλήση) να επιβεβαιώσουν τα στοιχεία των φοιτητών και οι φοιτητές οφείλουν να απαντήσουν στην κλήση του επιτηρητή και να ταυτοποιήσουν τα στοιχεία τους
  • Η μη απάντηση στην κλήση του επιτηρητή στο MS TEAMS σημαίνει αυτόματα μη καταχώρηση βαθμολογίας στο σύστημα της γραμματείας
  • Κατά παραγγελία κλήσεις ταυτοποίησης δεν γίνονται δεκτές
  • Οι φοιτητές δεν έχουν την άδεια του Τμήματος και των εξεταστών για αναπαραγωγή μέρους ή και του συνόλου της εξέτασης
  • Βεβαιώσεις εξετάσεων θα λαμβάνουν όσοι χρειάζονται, μέσω αυτοματοποιημένου μηνύματος, συμπληρώνοντας συγκεκριμένη φόρμα, κατά τη διάρκεια των εξετάσεων. Η φόρμα θα δίνεται στους φοιτητές την ώρα της εξέτασης. Πριν και μετά την εξέταση η φόρμα θα είναι κλειστή για ευνόητους λόγους.

Όσο αφορά στην πρόσβαση στο eclass, θα ληφθούν υπόψιν οι αιτήσεις που θα υποβληθούν στα μαθήματα στο eclass έως και αύριο Παρασκευή 15/1/2021.

Η Παρασκευή 15/1/2021 είναι η οριστική καταληκτική ημερομηνία για είσοδο των φοιτητών / φοιτητριών στα μαθήματα, στο eclass.
Οποιαδήποτε εκπρόθεσμη αίτηση συμμετοχής ΔΕΝ θα ληφθεί υπόψιν.

Από το Γραφείο Προέδρου