«Ένα βήμα πιο κοντά στην προσβασιμότητα» – Διαδικτυακή Εκδήλωση Ενημέρωσης

03-06-21 web.xrh 0 comment

Sorry, this entry is only available in Greek For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

 

H Βιβλιοθήκη και το Κέντρο Πληροφόρησης του Πανεπιστημίου Πειραιώς σάς προσκαλούν στη διαδικτυακή εκδήλωση ενημέρωσης με θέμα: «Ένα βήμα πιο κοντά στην προσβασιμότητα», στο πλαίσιο της υλοποίησης του Έργου «Κοινωνική Μέριμνα Φοιτητών Πανεπιστημίου Πειραιώς».

 

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η  ενημέρωση φοιτητών/τριών με αναπηρία, σοβαρές παθήσεις ή με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες, για τις υπηρεσίες και τα εργαλεία που παρέχει η Βιβλιοθήκη, ώστε να είναι σε θέση να συμμετέχουν ισότιμα και χωρίς περιορισμούς στη «ζωή» της Πανεπιστημιακής Κοινότητας και στις επιμέρους δράσεις που λαμβάνουν χώρα κατά τη διάρκεια της φοίτησής τους.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 9 Ιουνίου 2021 στις 13:00, μέσω της πλατφόρμας τηλεδιασκέψεων zoom, και η παρακολούθησή της είναι ελεύθερη.

Για δήλωση συμμετοχής επισκεφθείτε τον παρακάτω σύνδεσμο:

http://accessibility.unipi.gr/news/ena-bema-pio-konta-sten-prosbasimoteta

Σε όσους/ες το επιθυμούν, υπάρχει δυνατότητα χορήγησης βεβαίωσης συμμετοχής με αίτημά τους στο libaccessibility@unipi.gr .

Στη σελίδα του προγράμματος (http://accessibility.unipi.gr/amelib/) θα βρείτε ήδη 20 ομιλούντα βιβλία που αφορούν σε μαθήματα κορμού των 10 τμημάτων του Πανεπιστημίου Πειραιώς.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο libaccessibility@unipi.gr  .