Προπτ, ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

16-09-21 web.xrh 0 comment

Sorry, this entry is only available in Greek For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ                              

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ                     

ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ

 

Πειραιάς 16/09/2021

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Γίνεται γνωστό στους επιτυχόντες στα Τμήματα του Πανεπιστημίου Πειραιώς ότι, σύμφωνα με το Δελτίο Τύπου του Υπουργείου  Παιδείας και Θρησκευμάτων  στις 16/09/2021 με τίτλο «Ηλεκτρονική εγγραφή επιτυχόντων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση», η διαδικασία εγγραφής θα πραγματοποιηθεί ηλεκτρονικά μέσω του Πληροφοριακού Συστήματος Ηλεκτρονικών Εγγραφών 2021, στην ηλεκτρονική διεύθυνση  (https://eregister.it.minedu.gov.gr), από Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου έως και Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2021.

Το δελτίο τύπου με τις σχετικές πληροφορίες είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα του Υπουργείου  Παιδείας και Θρησκευμάτων.  https://www.minedu.gov.gr/rss/50091-16-09-2-ilektroniki-eggrafi-epityxonton-stin-tritovathmia-ekpaidefsi-2

Μετά τη λήξη των ηλεκτρονικών εγγραφών, οι επιτυχόντες θα ειδοποιηθούν  με νεότερη ανακοίνωση, που θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου Πειραιώς και στις ιστοσελίδες των ακαδημαϊκών Τμημάτων, προκειμένου να ολοκληρωθεί  η διαδικασία της ταυτοπροσωπίας.

Από τη Διεύθυνση Σπουδών & Φοιτητικής Μέριμνας