Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Π.Μ.Σ στη «Χρηματοοικονομική Τεχνολογία (FinTech)»

Π.Μ.Σ στη «Χρηματοοικονομική Τεχνολογία (FinTech)»

| Μήνυμα Διευθυντή

Καλώς ήλθατε στην σελίδα του Μεταπτυχιακού μας Προγράμματος!

Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στη «Χρηματοοικονομική Τεχνολογία» του Τμήματος Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής του Πανεπιστημίου Πειραιώς, έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να εφοδιάσει τους μεταπτυχιακούς φοιτητές με σύγχρονη θεωρητική γνώση και τα απαραίτητα τεχνικά εργαλεία σχετικά με τις εφαρμογές στον τομέα της χρηματοοικονομικής τεχνολογίας, ώστε οι απόφοιτοι να είναι έτοιμοι για μια επιτυχημένη καριέρα στον καινούργιο κλάδο της χρηματοοικονομικής επιστήμης.           

Το πρόγραμμά μας έχει σχεδιαστεί ώστε να διατηρεί μια ορθολογική ισορροπία ανάμεσα στην θεωρητική και πρακτική κατεύθυνση. Με την συμπλήρωση του προγράμματος, οι απόφοιτοι θα έχουν αποκτήσει ένα ισχυρό υπόβαθρο στις θεμελιώδεις αρχές της χρηματοοικονομικής τεχνολογίας, αλλά και τα απαραίτητα πρακτικά εργαλεία που θα τους προσφέρουν την απαραίτητη πρακτική εκπαίδευση στην χρηματοοικονομική τεχνολογία, έτσι ώστε να εξοικειωθούν με τις πρακτικές στο περιβάλλον των big data, blockchain, των αγορών των κρυπτονομισμάτων. 

Στο πρόγραμμα διδάσκει μια ομάδα καθηγητών του Τμήματος με διδακτορικό από Πανεπιστήμια της Αμερικής και της Ευρώπης, που είναι διεθνώς αναγνωρισμένοι σε ακαδημαϊκό επίπεδο με υψηλό επίπεδο δημοσιεύσεων, αλλά και από την αγορά αφού το διδακτικό προσωπικό έχει μεγάλη εμπειρία στα σχετικά αντικείμενα του μεταπτυχιακού προγράμματος. Το επιπλέον προσωπικό που διδάσκει, αν και δεν ανήκει στο τμήμα, κατέχει διδακτορικό και είναι σημαντικά στελέχη του ιδιωτικού τομέα. 

Είμαι σίγουρος ότι το μεταπτυχιακό μας πρόγραμμα θα προσφέρει την απαιτούμενη γνώση και εργαλεία που απαιτεί ο τομέας της χρηματοοικονομικής τεχνολογίας.

Σας καλούμε να έρθετε και να αποκτήσετε την εμπειρία ενός ακαδημαϊκού μεταπτυχιακού προγράμματος που μόνον το Τμήμα μας μπορεί να προσφέρει!