Πρόγραμμα θερινού σεμιναρίου σε ξένους πολίτες στο «Georgian Manuscript» στη Γεωργία για το έτος 2016

25-05-16 web.xrh 0 comment

25/5/2016

Πρόγραμμα θερινού σεμιναρίου σε ξένους πολίτες στο «Georgian Manuscript» στη Γεωργία για το έτος 2016

Το Διεθνές Θερινό Σχολείο (International Summer School) «Georgian Manuscript» θα λειτουργήσει στην Τιφλίδα της Γεωργίας. Η λειτουργία του οργανώθηκε από το Korneli Kekelidze National Centre of Manuscripts (NCM). Το Σχολείο είναι προγραμματισμένο να εκκινήσει την Τρίτη, 19 Ιουλίου 2016 και να τελειώσει στις 28 Ιουλίου 2016.
Το πρόγραμμα απευθύνεται σε αλλοδαπούς ερευνητές και φοιτητές που ενδιαφέρονται για την Γεωργιανή ιστορία και πολιτισμό, ιδίως για την γεωργιανή γραφή και την κληρονομιά των χειρογράφων, που είναι βασικό στοιχείο του ευρωπαϊκού πολιτισμού και αναπόσπαστο κομμάτι των μεσαιωνικών σπουδών.
Τα έξοδα διαμονής και φαγητού στην Τιφλίδα θα καλυφθούν από το NCM. Τα έξοδα καθώς και ο τρόπος μετάβασης προς/από την Τιφλίδα (αεροπλάνο, τρένο, λεωφορείο κλπ) καλύπτονται από τους επιλεγέντες υποψηφίους.
Οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι παρακαλούνται να αποστείλουν συμπληρωμένη φόρμα αίτησης στην ηλεκτρονική διεύθυνση: summerschool@manuscript.ac.ge όχι αργότερα από την Τρίτη 14 Ιουνίου 2016. Οι επιλεγέντες υποψήφιοι θα ενημερωθούν για τα αποτελέσματα της διαδικασίας επιλογής έως την Δευτέρα 20 Ιουνίου 2016.
Για περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα International Summer School «Georgian Manuscript», οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι παρακαλούνται να απευθύνονται:
www.manuscript.ge , info@manuscript.ac.ge , ir@manuscript.ac.ge , summerschool@manuscript.ac.ge