Προπτυχιακό, Εξεταστική Ιουνίου- Ιουλίου 2021

02-06-21 eperan 0 comment

Sorry, this entry is only available in Greek For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Η εξεταστική Ιουνίου – Ιουλίου 2021 θα διεξαχθεί εξ ολοκλήρου ηλεκτρονικά.

Οι φοιτητές / φοιτήτριες θα πρέπει να είναι είναι συνδεδεμένοι καθόλη τη διάρκεια της εξέτασης και στο MSTeams (κωδικός αναζήτησης 4sfurt0) και στο eclass (στο εκάστοτε μάθημα), προκειμένου να ληφθεί υπόψη η βαθμολογία τους. Όλοι/όλες οι φοιτητές /φοιτήτριες οφείλουν να παρέχουν στον εξεταστή και στους επιτηρητές τη δυνατότητα ταυτοποίησης των στοιχείων τους και να ανοίγουν κάμερα στην ατομική κλήση του επιτηρητή ή του εξεταστή. Μη ταυτοποίηση επιφέρει μηδενισμό του γραπτού.

Απαγορεύεται ρητά η καταγραφή των εξετάσεων. Το Τμήμα και οι εξεταστές δεν επιτρέπουν τη μερική ή ολική αναπαραγωγή των εξετάσεων – θεμάτων.

Οι βεβαιώσεις θα δίνονται ηλεκτρονικά μέσω συμπλήρωσης συγκεκριμένης φόρμας την ώρα της εξέτασης. μισή ώρα μετά το πέρας της εξέτασης η πλατφόρμα θα κλείνει. Δυνατότητα παροχής βεβαιώσεων θα υπάρχει μόνο μέσω της πλατφόρμας. Αν κάποιος/α φοιτητής/φοιτήτρια ξεχαστεί και δεν ζητήσει να λάβει βεβαίωση την μέρα της εξέτασης, θα πρέπει να απευθυνθεί αποκλειστικά και μόνο στον εξεταστή.

Καλή Επιτυχία!

 

Πρόγραμμα Εξεταστικής — Ορθή Επανάληψη

Προϋποθέσεις Συμμετοχής στις Εξετάσεις του Τμήματος