Εθελοντές για τη διοργάνωση του Climathon

19-11-21 eperan 0 comment

Sorry, this entry is only available in Greek For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

19/11/2021

 

Όσοι φοιτητές θέλουν να ζήσουν από κοντά τη διοργάνωση ενός συνεδρίου και επιθυμούν να δηλώσουν εθελοντική συμμετοχή το Σαββατοκύριακο στο CLIMATHON, παρακαλούμε να δηλώσουν τα στοιχεία τους εδώ: https://forms.gle/JeSAWXpfe4QLw1ScA

 

 

Δείτε σχετική ανακοίνωση για το CLIMATHON : Piraeus_Climathon-2021-press release

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ CLIMATHON

Το πρόγραμμα αποτελεί μία από τις πρωτοβουλίες του ΕΙΤ Climate-KIC (Κοινότητα Γνώσης και Καινοτομίας για το κλίμα), η οποία υποστηρίζεται από το Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Καινοτομίας και Τεχνολογίας (ΕΙΤ). Στόχος του Climathon είναι η ενίσχυση των ενεργειών των δήμων και των πολιτών για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής. Μέχρι σήμερα, το Climathon έχει καταφέρει να ενώσει πάνω από 145 μεγάλες πόλεις και στις 6 ηπείρους, υποστηρίζοντας καινοτόμες δράσεις στο πλαίσιο του αστικού περιβάλλοντος.

 

ΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ

Το Climathon καλεί όλους εσάς, πολίτες κάθε ηλικίας, μαθητές, σπουδαστές, επιστήμονες, ειδικούς και μη, ανθρώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης να ενώσετε τις γνώσεις και τον ενθουσιασμό σας για 24 ώρες. Στον μαραθώνιο αυτό θα συνεργαστείτε μεταξύ σας για να βρείτε καινοτόμες λύσεις σε προβλήματα του Πειραιά που σχετίζονται με το περιβάλλον.
Απευθύνεται σε εσάς που βλέπετε τα προβλήματα ως προκλήσεις, θέλετε συνεχώς να μαθαίνετε και να εξελίσσεστε και επιθυμείτε να γίνετε μέρος της αλλαγής! Όλες και όλοι εσείς που θέλετε να δράσετε και να συν διαμορφώσετε το μέλλον της πόλης μας, σας περιμένουμε στη μεγαλύτερη γιορτή καινοτομίας για το κλίμα!