(Ελληνικά) Προπτ, Ανακοίνωση για Εγγραφές Ομογενών

04-10-19 web.xrh 0 comment

Sorry, this entry is only available in Greek. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ
& ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ
Τμήμα Προπτυχιακών Σπουδών

Πειραιάς, 3 Οκτωβρίου 2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΘΕΜΑ : Εγγραφή εισαγομένων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση Ελλήνων του εξωτερικού και τέκνων Ελλήνων υπαλλήλων που υπηρετούν στο εξωτερικό για το ακαδημαϊκό έτος 2019-20

Καλούνται οι υποψήφιοι Έλληνες του εξωτερικού και οι υποψήφιοι ως τέκνα Ελλήνων υπαλλήλων που υπηρετούν στο εξωτερικό, που εισάγονται στα Τμήματα του Πανεπιστημίου Πειραιώς για το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020, να καταθέσουν στη Γραμματεία του Τμήματός τους οι ίδιοι, ή νόμιμα εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, προκειμένου να γίνει έλεγχος για να ολοκληρωθεί η εγγραφή τους. Για τον έλεγχο και την ολοκλήρωση της διαδικασίας, οι εισαγόμενοι μπορούν να προσέρχονται στις Γραμματείες των Τμημάτων τους από την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου έως και την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου και κατά τις ώρες 9.00-11.00.
Τα δικαιολογητικά που απαιτούνται αναφέρονται στην αναλυτική εγκύκλιο εγγραφών για την κατηγορία αυτή με αρ. πρωτ. Φ.152/153732/Α5/03-10-2018 (ΑΔΑ: 6ΞΟΒ4653ΠΣ-Σ1Ψ), η οποία είναι αναρτημένη στην κεντρική ιστοσελίδα του Ιδρύματός μας.

Από τη Δ/νση Σπουδών & Φοιτητικής Μέριμνας