Ενημέρωση και Εγγραφές στα Εργαστήρια Η/Υ 3ου Εξαμήνου

26-09-23 eperan 0 comment

Sorry, this entry is only available in Greek For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

26/9/2023

Ανακοινώνεται στους φοιτητές / -τριες του τρίτου εξαμήνου του τμήματος Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής οτι η ενημέρωση και οι Εγγραφές στο Εργαστήριο Ηλεκτρονικών Υπολογιστών (Γλώσσα Προγραμματισμού C) θα πραγματοποιηθούν την Δευτέρα 2/10 στις 11πμ (για όσους και όσες έχουν Α.Μ. Χ22001 έως Χ22095) και στις 12.30μμ  (για τους υπόλοιπους) στην Αίθουσα Εργαστηρίων 007-008 του ισογείου του κεντρικού κτηρίου με την επίδειξη φοιτητικής ταυτότητας.  

    Κατά την πρώτη εβδομάδα του χειμερινού εξαμήνου (2/10 έως 6/10) ΔΕΝ πραγματοποιούνται εργαστηριακά μαθήματα.

    Τα Εργαστήρια Υπολογιστών (Γλώσσα Προγραμματισμού C)  θα ξεκινήσουν την Δευτέρα 9/10 και κάθε φοιτητής / -τρια παρακολουθεί ένα εργαστηριακό τμήμα την εβδομάδα (το τμήμα στο οποίο θα έχει εγγραφεί).

    Επίσης, στα “Έγγραφα” υπάρχει η 1η Εργαστηριακή Άσκηση (Κεφάλαιο 11 από το βιβλίο σας “Ηλεκτρονικοί Η/Υ και Εφαρμογές”), καθώς και οι μεταγλωττιστές για διάφορες εκδόσεις των Windows και οι οδηγίες εγκατάστασής τους, ώστε να προετοιμαστείτε. Τέλος, όσοι από εσάς έχετε το βιβλίο της Γ’ Λυκείου ΑΕΠΠ, καλό θα ήταν να κάνετε μια επανάληψη του 6ου κεφαλαίου για τα ολοκληρωμένα περιβάλλοντα ανάπτυξης.

    Καλή αρχή!