Επείγον: Παράταση Αξιολογήσεων μαθημάτων προπτυχιακού

25-06-24 eperan 0 comment

Sorry, this entry is only available in Greek For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Αγαπητές φοιτήτριες, αγαπητοί φοιτητές:

Καθώς ολοκληρώνονται οι διαλέξεις των μαθημάτων του εαρινού εξαμήνου, θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε να προχωρήσετε άμεσα στην αξιολόγηση των μαθημάτων σας.

Η αξιολόγηση συνιστά ένα πολύτιμο εργαλείο και αποτελεί γνώμονα για συνεχή βελτίωση της ποιότητας του εκπαιδευτικού έργου. Στόχος της αξιολόγησης των μαθημάτων-διδασκόντων είναι η συλλογή δεδομένων που θα αξιοποιηθούν στη λήψη αποφάσεων για τη βελτίωση της διδασκαλίας των μαθήματων και την αναβάθμιση του προγράμματος σπουδών σας.

Παρακαλούμε θερμά όλους και όλες εσάς να μπείτε στο https://sis-portal.unipi.gr/  (στο αριστερό μενού πατάτε αξιολόγηση και σας μεταφέρει ανώνυμα στο πληροφοριακό σύστημα της Μονάδας Διασφάλισης Ποιότητας του Πανεπιστημίου Πειραιώς) και να αξιολογήσετε τα μαθήματά σας. Μην ξεχάσετε σε κάθε αξιολόγηση που κάνετε να φτάνετε μέχρι το τέλος και να πατάτε καταχώρηση απαντήσεων. Όπως γνωρίζετε οι αξιολογήσεις είναι ανώνυμες και θα είναι διαθέσιμες έως και 27 Ιουνίου 2024. Είναι πάρα πολύ σημαντικό για εμάς να παίρνουμε την ανατροφοδότησή σας για να γινόμαστε καλύτεροι.

Από την Ομάδα Διασφάλισης Ποιότητας (ΟΜΕΑ) του Τμήματος Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής

 

Επιστολή προς τους φοιτητές από την Ομάδα Εσωτερικής Αξιολόγησης του Τμήματος Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής

Εγχειρίδιο χρήσης πληροφοριακού συστήματος για τις αξιολογήσεις των φοιτητών:  modip_student_manual.