Guest Speaker: Δρ. Π. Φασουλής, Φορολογική Λογιστική και Ελεγκτική ως Επιστήμη και Τεχνική. Πως μπορούμε να την εφαρμόσουμε ακόμα και στην ίδια μας την ζωή.

01-04-24 eperan 0 comment

Sorry, this entry is only available in Greek For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

1/4/2024

Στο πλαίσιο του μαθήματος επιλογής “Φορολογική Λογιστική” του προπτυχιακού προγράμματος σπουδών, έχουμε τη χαρά και την τιμή να φιλοξενήσουμε τον Δρ. Παναγιώτη (Πάνο) Φασουλή, την Τετάρτη 3/4/2024, ώρα 18:00-20:00 στην αίθουσα 105.

Τίτλος Ομιλίας:

“Φορολογική Λογιστική και Ελεγκτική ως Επιστήμη και Τεχνική. Πως μπορούμε να την εφαρμόσουμε ακόμα και στην ίδια μας την ζωή”

 

Σύντομο Βιογραφικό:

Ο Dr. Παναγιώτης Φασουλής είναι οικονομολόγος,  CPA διδάκτωρ Λογιστικής και Χρηματοοικονομικών. Στο επάγγελμα είναι εφοπλιστής πλοιοκτήτης 2ης γενιάς με περισσότερα από 23 χρόνια εμπειρίας στη ναυτιλιακή βιομηχανία, χρηματοοικονομικές και συμβουλευτικές υπηρεσίες.

Από το 2017, είναι Ιδρυτής της Grid Holding, με επίκεντρο την Ιδιοκτησία Πλοίων την  Διαχείριση Πλοίων καθώς και την Ιδιωτική Κεφαλαιακή Χρηματοδότηση.

Είναι επίσης επισκέπτης ομιλητής  σε πανεπιστημιακά ιδρύματα που εξειδικεύονται σε διεθνή ναυτιλιακά, λογιστικά, εταιρικά φορολογικά συστήματα και υπηρεσίες χρηματοοικονομικής χρηματοδότησης.

Είναι  κάτοχος PhD  Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής κάτοχος MSc στα Διεθνή Οικονομικά, Τραπεζική & Χρηματοοικονομική και πτυχιούχος  B.A. στα Οικονομικά των Επιχειρήσεων από τον John Risking Cambridge University.

 

Οι φοιτητές και φοιτήτριες που ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν, ανεξαρτήτως αν έχουν πάρει το μάθημα επιλογής, είναι ευπρόσδεκτοι να παρακολουθήσουν.