enterprise@bankfin, online, «National Bank of Greece – Together we create future!» 17/4/2024

13-05-24 eperan 0 comment

Sorry, this entry is only available in Greek For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Την Τετάρτη 15 Μαΐου 20244:00-6:00μμ, έχουμε τη χαρά και την τιμή να υποδεχθούμε εκπροσώπους της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, στο πλαίσιο του θεσμού enterprise@bankfin του τμήματος Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής.

Για τον Όμιλο Πειραιώς, το ανθρώπινο δυναμικό αποτελεί την κινητήριο δύναμη ανάπτυξης και επιτυχίας σε κάθε στόχο. Μέσω του προγραμματισμού ανθρώπινου δυναμικού επιδιώκεται ο ακριβής καθορισμός των αναγκών σε ανθρώπινο δυναμικό και η επαρκής στελέχωση του Ομίλου με τον πλέον αποτελεσματικό και αντικειμενικό τρόπο (σε επίπεδο δεξιοτήτων, ικανοτήτων, γνώσεων, προϋπηρεσίας, ομαδικότητας, στρατηγικού προσανατολισμού κλπ.).

Βασικός στόχος είναι η αντικειμενική αξιολόγηση και επιλογή των ανθρώπων, σύμφωνα με τις επιχειρησιακές ανάγκες και τα κριτήρια που απαιτεί ο εκάστοτε ρόλος τους, εστιάζοντας παράλληλα στην ευθυγράμμιση των επαγγελματικών τους αξιών με το Όραμα και τις Αξίες του Ομίλου.

Θα αναπτυχθούν οι ευκαιρίες απασχόλησης του Ομίλου και το πρόγραμμα Management Trainee Program.

 

Ομιλήτριες:

κα Ελένη Μαντζικοπούλου, Head of Talent Acquisition & People Development

κα Γεωργία Τζαβέλλα, Talent Acquisition & Workforce Planning

 

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν, παρακαλούμε να δηλώσουν συμμετοχή εδώ:  https://forms.gle/xHc8SaU4gUJGPqVHA

#bankfinunipi #universityofpiraeus #unipi  #finance #bankfin #enterprisebankfin #piraeusbank