Προπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών

Το Τμήμα Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής είναι το μοναδικό Πανεπιστημιακό Τμήμα στην Ελλάδα με αποκλειστικό αντικείμενο τη Χρηματοοικονομική και Τραπεζική Διοικητική και φιλοδοξεί να παραμείνει πρωτοπόρο στη διδασκαλία της θεωρίας και των σύγχρονων εφαρμογών των σχετικών γνωστικών αντικειμένων.

Το Τμήμα κατόρθωσε σε σχετικά μικρό χρονικό διάστημα από την ίδρυση του, να είναι σε θέση να προσφέρει στους φοιτητές του ένα από τα πιο άρτια επιστημονικά καταρτισμένα προγράμματα σπουδών, αφού συνδυάζει την υψηλού επιπέδου θεωρητική κατάρτιση με την πρακτική εφαρμογή.

Ιδιαίτερα δε χαρακτηριστικά του προγράμματος που το κάνουν να ξεχωρίζει, είναι ότι δίνει κυρίως έμφαση στον ρόλο του οικονομικού διευθυντή της σύγχρονης επιχείρησης, στην οργάνωση των τραπεζικών υπηρεσιών, στην ανάλυση των χρηματαγορών, στην λειτουργία επενδυτικών τραπεζικών οργανισμών, στην διεθνή τραπεζική, στη χρησιμοποίηση υπολογιστών κ.λ.π.

Το Τμήμα Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής διαθέτει το πρώτο Προπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών στην Ελλάδα που έχει πιστοποιηθεί από τον Διεθνή Επαγγελματικό Οργανισμό Πιστοποίησης CFA Institute.

Οδηγός Σπουδών 2022-2023

Μήνυμα Προέδρου, με αφορμή την έναρξη των μαθημάτων ακαδημαϊκού έτους 2022-2023

Πρόγραμμα

Εξεταστική

πρόγραμμα ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΕΑΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2023 – 2024

Καλή επιτυχία σε όλες τις φοιτήτριες και όλους του φοιτητές μας!

Διάφορα

Τελευταία νέα προπτυχιακού