Πρόγραμμα Υποτροφιών της PwC

29-04-15 web.xrh 0 comment

29/4/2015

Ξεκίνησε το πρόγραμμα υποτροφιών της PwC

Προθεσμία υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων: 15 Μαΐου 2015

 

 

Ξεκίνησε το πρόγραμμα υποτροφιών της PwC Ελλάδος για το ακαδημαϊκό έτος 2015-2016. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε αποφοίτους ή/και τελειοφοίτους ΑΕΙ.  Οι υποτροφίες προσφέρονται για την πλήρη ή μερική κάλυψη διδάκτρων, για μεταπτυχιακές σπουδές στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό (εξαιρουμένων επαγγελματικών τίτλων και διδακτορικών) και θα πρέπει να αντιστοιχούν στους κλάδους:

 

Computer Science (Πληροφορικής) | Ναυτιλίας | Χρηματοοικονομικής & Λογιστικής | Διοίκηση Επιχειρήσεων | Διοίκηση Ανθρωπίνου Δυναμικού | Αναλογιστικής (Actuarial)| Engineering (Πολυτεχνικών Σχολών).

 

Στο πρώτο στάδιο οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν ηλεκτρονική αίτηση μέχρι τις 15 Μαΐου 2015 στο www.pwc.gr/scholarships

 

Το πρόγραμμα υποτροφιών της PwC υλοποιείται επιτυχώς από το 2001 και εντάσσεται στο πλαίσιο της εταιρικής υπευθυνότητας της εταιρείας για την καθοδήγηση στη σωστή εκπαιδευτική και επαγγελματική σταδιοδρομία διακεκριμένων και ταλαντούχων νέων. Μέχρι σήμερα, η PwC έχει βοηθήσει πάνω από 100 φοιτητές να συνεχίσουν την ακαδημαϊκή τους εκπαίδευση.

 

Πληροφορίες:  pwc.scholar@gr.pwc.com

 

                                                                ###

 

Σχετικά με την PwC

Οι εταιρείες μέλη του δικτύου της PwC βοηθούν επιχειρήσεις και ιδιώτες να δημιουργήσουν έργο που έχει την αξία που αναζητούν. Είμαστε ένα δίκτυο εταιρειών σε 157 χώρες με περισσότερα από 195.000 στελέχη, που δεσμεύονται να παραδίδουν ποιοτικό έργο στις ελεγκτικές, φορολογικές και συμβουλευτικές υπηρεσίες που αναλαμβάνουν. Πείτε μας τι έχει αξία για σας και μάθετε ακόμα περισσότερα στην ιστοσελίδα μας www.pwc.com

 

Η επωνυμία ‘PwC’ αναφέρεται στο δίκτυο των εταιρειών μελών και/ή σε μία ή περισσότερες από τις εταιρείες μέλη, κάθε μία από τις οποίες αποτελεί μια ξεχωριστή νομική οντότητα. Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επισκεφθείτε το www.pwc.com/structure.