Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Τμήμα Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής

Προπτ, Διαχείριση Κινδύνων Χρηματοπιστωτικών Ιδρυμάτων, Ομιλητής Παρασκευής 13/12

Την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13 Δεκεμβρίου, στο μάθημα του κ. Χαρδούβελη ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΙΝΔΥΝΩΝ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΩΝ ΙΔΡΥΜΑΤΩΝ , Αιθουσα 103, 16:15-18:00, επισκέπτης ομιλητής θα είναι ο κ. Δημήτριος Καρύδας.

Ο κ. Καρύδας είναι Διευθυντής Εποπτικών Θεμάτων στην Εθνική Τράπεζα και στο παρελθόν,  την περίοδο 2013 – 2017, διετέλεσε Πρόεδρος του Δ.Σ. της Ελληνικής Ένωσης CFA (CFA Society Greece).

Θα μιλήσει για τους κανονισμούς που διέπουν τις δραστηριότητες των τραπεζών σήμερα και θα απαντήσει σε ερωτήσεις και για το CFA.

Πρόσφατες Ανακοινώσεις

Επιστημονική Διάλεξη Υποψηφίων για την πλήρωση μίας θέσης μέλους ΔΕΠ στη βαθμίδα του Αναπληρωτή Καθηγητή (κωδ. ΑΠΕΛΛΑ: ΑΡΡ55513) ή του Επίκουρου Καθηγητή επί θητεία (κωδ. ΑΠΕΛΛΑ: ΑΡΡ55514) στο γνωστικό αντικείμενο «Χρηματοοικονομική Διαμεσολάβηση και Τραπεζική (Financial Intermediation and Banking)»

Το Τμήμα με μια ματια

Πληροφορίες για το Τμήμα Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής.

Το Πανεπιστήμιο

Πληροφορίες για το Πανεπιστήμιο Πειραιώς.