Finance Club Unipi meets Harvard Prof. George Serafeim

30-04-22 eperan 0 comment

 

 

Με μεγάλη μας χαρά σας προσκαλούμε στο webinar που διοργανώνει το Finance Club Unipi αυτή την Πέμπτη, 05/05/2022- και ώρα 16:00-17:00

Συνομιλούμε με τον Καθηγητή Γεώργιο Σεραφείμ (Harvard Business School), το έργο του οποίου επικεντρώνεται στη λογιστική, τη χρηματοοικονομική και τη στρατηγική διαχείριση.

 

Harvard Prof. George Serafeim

Ξεκινώντας ως φοιτητής στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς, στο Τμήμα Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής, συνεχίζοντας σε μεταπτυχιακές σπουδές στο London School of Economics and Political Science, και καταλήγοντας Καθηγητής στο Harvard Business School !

Επενδύει, συμβουλεύει και διοικεί οργανισμούς που επιδιώκουν να αυξήσουν την απόδοση και τον πιο θετικό κοινωνικό αντίκτυπο, όντας πρωτοπόρος στην ανάλυση και θεμελίωση των ESG παραμέτρων στην επενδυτική κοινότητα.

Έχοντας λάβει αρκετά βραβεία & διακρίσεις, καθώς επίσης έχοντας παρουσιάσει την έρευνα του σε πάνω από 60 χώρες, κατανέμεται ανάμεσα στους 10 καλύτερους επιχειρηματικούς συγγραφείς, εκ των 12.000 παγκοσμίως.

Το επερχόμενο βιβλίο του Purpose+Profit: How Business Can Lift Up the World συζητά πώς οι σημερινοί και επίδοξοι ηγέτες επιχειρήσεων μπορούν να δημιουργήσουν σημαντική αξία και αντίκτυπο σε έναν κόσμο όπου τα περιβαλλοντικά, κοινωνικά και θέματα διακυβέρνησης (ESG) γίνονται όλο και πιο σημαντικά.

 

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας!

Sign up here: https://forms.gle/o75ZLhL2snYN1x298

 

Join on your computer or mobile app Click here to join the meeting