2-ημερο training camp σε Business Analytics & Financial Modeling σε συνεργασία με την Microsoft, 19-20 Ιουνίου

23-05-17 web.xrh 0 comment

23/5/2017

Η Financial Arena σε συνεργασία με την Microsoft σας προσκαλούν σε ένα μοναδικό 2ημερο training camp, την Δευτέρα 19 & Τρίτη 20 Ιουνίου 2017, στην Αθήνα, με τίτλο: «Business Analytics & Financial Modeling».

http://www.financialarena.co.uk/business-analytics-greece/

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ:

1. Να μάθετε τα πλέον σύγχρονα εργαλεία της Microsoft για να αναλύετε δεδομένα πιο αποτελεσματικά και να τα παρουσιάζετε με το καλύτερο δυνατό τρόπο. Να αναβαθμίσετε τις γνώσεις στο Excel, μαθαίνοντας βέλτιστες πρακτικές στο financial / business modeling.
To 90% των δεδομένων / πληροφοριών που κυκλοφορούν παγκοσμίως, έχουν δημιουργηθεί μόλις τα τελευταία 2 χρόνια!
Η αγορά εργασίας αναζητά ειδικούς στην ανάλυση δεδομένων (business & data analytics) και παγκοσμίως υπάρχει μεγάλη έλλειψη εξειδικευμένου προσωπικού.

2. η δεξιότητα του financial modeling γίνεται ολοένα και πιο απαραίτητη στις επιχειρήσεις και στις ανεπτυγμένες χώρες αναζητούν στοχευμένα στελέχη για την δημιουργία και ανάλυση financial & business models. Η έννοια του financial modeling είναι αρκετά παρεξηγημένη στη χώρα μας. Ένας καλός financial modeler χρειάζεται να έχει γνώση και εμπειρία σε:
•        χρηματοοικονομικά (finance)
•        λογιστική (accounting)
•        Spreadsheets engineering / Excel
και επιπλέον να μπορεί να αντιλαμβάνεται τον τρόπο λειτουργίας μιας επιχείρησης για να μπορεί να διαμορφώνει χρηματοοικονομικά μοντέλα και να συμβάλλει τα μέγιστα στη λήψη αποφάσεων.

3. να μάθετε πως μπορείτε να αξιολογήσετε τη πιθανότητα τα προτζεκτ σας να ολοκληρωθούν εγκαίρως και εντός budget. (http://www.financialarena.co.uk/business-analytics-greece/sessions/decision-making-quantitative-risk-analysis-using-risk/)

Ο συνδυασμός business analytics, business intelligence, financial & risk modeling σε ένα διημερο σεμινάριο θα σας εξοπλίσει με τα απαραίτητα προσόντα για να αναβαθμίσετε το προφίλ σας και να είστε πρωτοπόροι στις εξελίξεις στο χώρο.

ΠΟΙΟΥΣ ΑΦΟΡΑ:

Finance Managers, Financial Analysts, Accounting Supervisors, HR Managers, Auditors, Financial Controllers, Operations Specialists, Business Analysts, CFOs, Consultants, Project Managers

ΕΙΣΗΓΗΤΕΣ – ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:

Μια σειρά έμπειρων εισηγητών θα παρουσιάσουν πρακτικά workshop με τη χρήση case-studies.
Μπορείτε να δείτε τους εισηγητές και το αναλυτικό πρόγραμμα εδώ: http://bit.ly/busnanalytics
Πληροφορίες:
1.        Ημερομηνίες: 19 – 20 Ιουνίου 2017
2.        Τόπος: Microsoft Hellas, Μαρούσι
3.        Διάρκεια:  10:00′ – 18:00′
4.        Ώρα προσέλευσης: 9:30′
5.        Κόστος: 250,00 ευρώ
6.        Σύνδεσμος Εγγραφής http://www.financialarena.co.uk/business-analytics-greece/product/bizanalytics-training-athens-early-bird-ticket/
7.        Περιορισμένος αριθμός θέσεων.