Παρουσίαση ΣΕΔ και Χρηματιστηρίου Αθηνών στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς

09-01-18 web.xrh 0 comment

9/1/2018

Στα πλαίσια του μαθήματος κορμού 3ου εξαμήνου «ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ» και του Προγράμματος Παρακολούθησης Γεν. Συνελεύσεων Εισηγμένων Εταιρειών, που διοργανώνει ο ΣΕΔ υπό την αιγίδα του Ομίλου Χρηματιστηρίου Αθηνών, θα γίνει παρουσίαση των δράσεων του Συνδέσμου και του Χρηματιστηρίου Αθηνών, στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς, την Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 10.00-12.00 (αίθουσα ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ), σε συνεργασία με τον καθηγητή κ. Δημήτρη Κυριαζή.

Την παρουσίαση θα συντονίσει ο Πρόεδρος του ΣΕΔ Μπάμπης Εγγλέζος με ομιλητές τον  Αντιπρόεδρο Βαγγέλη Νταγκουνάκη, και τον Κοσμήτορα Δημήτρη Κουτσουμπό.

Θα συμμετάσχει επίσης, ομάδα υποστήριξης από τις ομάδες εργασίας του ΣΕΔ, αποτελούμενη από τις φοιτήτριες: Κατερίνα Κωστοπούλου και Έφη Ματθαίου (Πανεπιστήμιο Πειραιώς) και Αναστασία Κούκη, Γραμματέα Ελεγκτικής Επιτροπής ΣΕΔ (Πάντειο Πανεπιστήμιο)

Εκ μέρους του Χ.Α. θα μιλήσει ο κ. Γιάννης Παπαδομαρκάκης, Προϊστάμενος Υπηρεσίας Πληροφόρησης Αγορών, του Ομίλου Χρηματιστηρίου Αθηνών.

Η παρουσίαση θα περιλαμβάνει τα εξής θέματα:

  1. Σύντομη παρουσίαση του ΣΕΔ και του “Προγράμματος Παρακολούθησης Γεν. Συνελεύσεων Εισηγμένων Εταιρειών” (Μπάμπης Εγγλέζος)
  2. Γενική παρουσίαση του Ομίλου Χρηματιστηρίου Αθηνών (Γιάννης Παπαδομαρκάκης)
  3. Προσέγγιση & παρακολούθηση της χρηματιστηριακής αγοράς (Βαγγέλης Νταγκουνάκης)
  4. Πως παρακολουθούμε συστηματικά μια εισηγμένη εταιρεία (Δημήτρης Κουτσουμπός)
  5. Εταιρικής Διακυβέρνηση  (Μπάμπης Εγγλέζος)
  6. Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη (Μπάμπης Εγγλέζος)
  7. Παρουσίαση των ομάδων εργασίας και του κλίματος που βρίσκουν οι φοιτητές στον ΣΕΔ (Κατερίνα Κωστοπούλου, Αναστασία Κούκη)

Η πρόσκληση αφορά όλους του φοιτητές του Τμήματος Χρηματοοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής.