Σχετικά με την επιλογή ομάδας για το διαγωνισμό του CFA

11-10-19 eperan 0 comment

Sorry, this entry is only available in Greek For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Όσοι φοιτητές επιθυμούν να αξιολογηθούν για τη στελέχωση της ομάδας θα πρέπει μέχρι σήμερα Παρασκευή 11/10/19 να στείλουν (όσοι το έχουν κάνει ήδη ας αγνοήσουν την υπενθύμιση αυτή) ενημέρωση στο e-mail (dkyr -at- unipi.gr) του κ.Δ.Κυριαζή εκδηλώνοντας την πρόθεσή τους αυτή και επισυνάπτοντας μέσον όρο βαθμολογίας (αναλυτική κατάσταση μπορούν να τη στείλουν μέχρι την Τρίτη 15/10) και πιστοποιητικό γλωσσομάθειας Αγγλικών. Οι παρουσιάσεις των υποψηφίων θα γίνουν Πέμπτη 17/10/2019 στην αίθουσα 336 (3ος όροφος κεντρικό κτήριο) και θα ξεκινήσουν ακριβώς στις 14.00, οι οποίες θα αφορούν το valuation του ΟΤΕ της ομάδας του Διαγωνισμού 2018 και έχει ήδη αναρτηθεί στο site του Τμήματος, θα είναι ατομικές και ο κάθε υποψήφιος θα αξιολογηθεί ξεχωριστά.

Για τη διευκόλυνση της προετοιμασίας των υποψηφίων επισυνάπτεται αντίγραφο της γραπτής εργασίας (written report) της ομάδας του 2018: Final Draft2

 

Ο ακαδημαϊκός σύμβουλος

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΥΡΙΑΖΗΣ