Δελτίο Τύπου, Webinar WEBINAR παρουσίασης του CFA Institute και της πιστοποίησης CFA

29-11-21 eperan 0 comment

Sorry, this entry is only available in Greek For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

29/11/2021

Δελτίο Τύπου

Το CFA Society Greece σε συνεργασία με το Τμήμα Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής πραγματοποίησε WEBINAR παρουσίασης του CFA Institute και της πιστοποίησης CFA, την Κυριακή 28 Νοεμβρίου και ώρα 11.00 – 13.00, στο πλαίσιο της συμμετοχής του Τμήματος Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής, στο CFA Institute University Affiliation Program.

Τo σεμινάριo παρείχε μια εξαιρετική ευκαιρία στους φοιτητές να ενημερωθούν για το CFA και να εξοικειωθούν με ζητήματα επαγγελματικής πιστοποίησης CFA. Οι φοιτητές του Τμήματός μας ενημερώθηκαν και για τη δυνατότητα λήψης υποτροφιών μειωμένου κόστους συμμετοχής στις εξετάσεις CFA Level 1.

Στην έναρξη του σεμιναρίου είχαμε την χαρά και την τιμή να απευθύνει χαιρετισμό η Πρόεδρος του CFA Society Greece  – κα Βιολέτα Σπυροπούλου, την οποία ευχαριστούμε θερμά!

Ομιλητής του σεμιναρίου ήταν ο κος Νικόλαος Καγκαράκης, Ph.D., CFA, μέλος του University Relations Committee  του CFA Society Greece.