Ανακοίνωση παράτασης δήλωσης και διανομής συγγραμμάτων

06-05-22 web.xrh 0 comment

Sorry, this entry is only available in Greek For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ  ΕΚΔΟΣΕΩΝ

Τηλέφωνο: 210-4142223

 

                                                                                                      Πειραιάς, 6-5-2022

 

Α  Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

 

Γίνεται γνωστό στους φοιτητές όλων των Τμημάτων του Πανεπιστημίου ότι, ως καταληκτική ημερομηνία δηλώσεων των συγγραμμάτων για το τρέχον εαρινό εξάμηνο μέσω της εφαρμογής «Εύδοξος», έχει ορισθεί η 18-5-2022, ενώ η διανομή τους θα ολοκληρωθεί στις 31-5-2022.

 

Η διανομή των συγγραμμάτων γίνεται στο Πανεπιστήμιο, Μ. Καραολή και Α. Δημητρίου 80, (2ο υπόγειο), από Δευτέρα μέχρι και Πέμπτη, τις ώρες 15.30 έως 18.30.

 

Η παραλαβή των συγγραμμάτων θα γίνεται από τους φοιτητές με τον κωδικό πρόσβασης (pin) που έχει αποσταλεί από τον «Εύδοξο» και την επίδειξη της ακαδημαϊκής τους ταυτότητας ή άλλου εγγράφου ταυτοποίησης (διαβατήριο, αστυνομική ταυτότητα, δίπλωμα οδήγησης). Στην περίπτωση παραλαβής των συγγραμμάτων από αντιπρόσωπο του φοιτητή, θα πρέπει σε κάθε περίπτωση να επιβεβαιώνεται η ύπαρξη σχετικής έγγραφης εξουσιοδότησης εκ μέρους του δικαιούχου, θεωρημένη για το γνήσιο της υπογραφής από Αστυνομικό Τμήμα ή Δημόσια Αρχή.

 

 

 

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΚΔΟΣΕΩΝ