KPMG Graduate Recruitment Program 2022 – Virtual Foundation Day, (Ημέρα: Τρίτη 31 Μαΐου 2022 | Ώρα: 11.00-14.30)

12-05-22 eperan 0 comment

Sorry, this entry is only available in Greek For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Θα θέλαμε με χαρά να σας ανακοινώσουμε την έναρξη του φετινού KPMG Graduate Recruitment Program 2022.

 

Αφετηρία του προγράμματος θα αποτελέσει το Virtual Foundation Day, (Ημέρα: Τρίτη 31 Μαΐου 2022 | Ώρα: 11.00-14.30). Το event είναι ανοικτό σε όλους όσους ενδιαφέρονται να μάθουν περισσότερα για την KPMG και τις ευκαιρίες καριέρας που προσφέρουμε στον Ελεγκτικό, Φορολογικό και Συμβουλευτικό τομέα της KPMG. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους εδώ.

 

Στόχος μας είναι να γνωρίσουν οι ενδιαφερόμενοι τελειόφοιτοι φοιτητές και προσφάτως απόφοιτοι του τμήματος σας, τις υπηρεσίες της KPMG και να μάθουν περισσότερα για εμάς, καθώς και για το μοναδικό Employee Value Proposition.

 

H αγγελία του προγράμματος είναι live στο JustJobs.gr και στο LinkedIn και θα παραμείνει έως 06 Ιουνίου 2022. Οι ενδιαφερόμενοι τελειόφοιτοι φοιτητές και προσφάτως απόφοιτοι του τμήματος σας, μπορούν να υποβάλουν το βιογραφικό τους σημείωμα εδώ.