Ανακοίνωση για ηλεκτρονική εγγραφή εισακτέων 2022-23

01-09-22 eperan 0 comment

Sorry, this entry is only available in Greek For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ
ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ

Πειραιάς 1/09/2022

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Γίνεται γνωστό στους επιτυχόντες των Πανελλαδικών Εξετάσεων έτους 2022 και της ειδικής κατηγορίας των πασχόντων από σοβαρές παθήσεις στα Τμήματα του Πανεπιστημίου Πειραιώς ότι, σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας και
Θρησκευμάτων στις 31/8/2022 με τίτλο «Ηλεκτρονική εγγραφή επιτυχόντων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση», η διαδικασία εγγραφής θα πραγματοποιηθεί ηλεκτρονικά μέσω του Πληροφοριακού Συστήματος Ηλεκτρονικών Εγγραφών 2022, στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://eregister.it.minedu.gov.gr/ από Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου έως και Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2022.

Μετά τη λήξη των ηλεκτρονικών εγγραφών, οι επιτυχόντες θα ειδοποιηθούν με νεότερη ανακοίνωση, που θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου Πειραιώς και στις ιστοσελίδες των ακαδημαϊκών Τμημάτων, προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία της ταυτοπροσωπίας.

Από τη Διεύθυνση Σπουδών & Φοιτητικής Μέριμνας

 

Ανακοίνωση_ηλεκτρονικη εγγραφή_2022