Ευκαιρίες Πρακτικής Άσκησης και Εθελοντισμού στο εξωτερικό || AIESEC Πανεπιστημίου Πειραιώς

16-06-23 eperan 0 comment

Sorry, this entry is only available in Greek For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

16/6/2023

Λίγα λόγια για την AIESEC του Πανεπιστημίου Πειραιώς:

Ιδρύθηκε το 1975 και έχει σαν έδρα το Πανεπιστήμιο Πειραιώς. Έχει ετησίως πάνω από 50 ενεργά μέλη και πραγματοποιεί πάνω από 100 διαπολιτισμικές ανταλλαγές.

Η AIESEC είναι το μεγαλύτερο δίκτυο που διοικείται και αποτελείται αποκλειστικά από άτομα ηλικίας 18-30 ετών με παρουσία σε περισσότερες από 120 χώρες και περιοχές. Σκοπός της είναι η ανάπτυξη των ηγετικών δεξιοτήτων στους νέους μέσα από διαπολιτισμικές ανταλλαγές. Οι ανταλλαγές αυτές είναι είτε εθελοντικού χαρακτήρα είτε πρακτικής άσκησης και στοχεύουν στην προσωπική και επαγγελματική εξέλιξη των νέων, ενώ ταυτόχρονα δημιουργούν θετικό αντίκτυπο στην κοινωνία. Από το 2015, η AIESEC συνεργάζεται με τον ΟΗΕ με σκοπό την επίτευξη των Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης, ενώ άλλες μεγάλες συνεργασίες της AIESEC είναι και με εταιρείες όπως η ΝΟΚΙΑ και η Microsoft.

Η AIESEC Ελλάδος  έχει φυσική παρουσία σε πάνω από 7 Πανεπιστήμια σε όλη την Ελλάδα και Κύπρο και επεκτείνεται διαρκώς. Μόλις τα τελευταία 2 χρόνια 3000 νέοι έχουν συμμετάσχει στα προγράμματά μας και σήμερα μετράμε πάνω από 500 ενεργά μέλη στον οργανισμό.
Περισσότερες Λεπτομέρειες για εμάς μπορείτε να βρείτε στο https://aiesec.gr/ .

Με αφορμή των προγραμμάτων μας πρακτικής άσκησης στο εξωτερικό, Global Talent, αλλά και των προγραμμάτων εθελοντισμού στο εξωτερικό, Global Volunteer, παρακαλούμε δείτε “Ευκαιρίες  πρακτικής Άσκησης και Εθελοντισμού στο Εξωτερικό || AIESEC Πανεπιστημίου Πειραιώς” .

Ευκαιρίες Εθελοντισμού στο εξωτερικό__AIESEC Πανεπιστημίου Πειραιώς_compressed

Ευκαιρίες Πρακτικής Άσκησης στο εξωτερκό__AIESEC Πανεπιστημίου Πειραιώς_compressed