The Value of the CFA Charter, enterprise@bankfin, 25/10/2023

20-10-23 eperan 0 comment

Sorry, this entry is only available in Greek For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

20/10/2023

Στο πλαίσιο εξωστρέφειας του Τμήματος Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής εγκαινιάσαμε τον θεσμό enterprise@bankfin. Υποδεχόμαστε στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς (Καραολή και Δημητρίου 80) τους εκπροσώπους εταιρειών να παρουσιάσουν την εταιρεία ή τον οργανισμό τους στους φοιτητές μας και να συζητήσουν μαζί τους για τις ευκαιρίες απασχόλησης και τις τάσεις της αγοράς εργασίας.

Την Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2023 έχουμε τη χαρά και την τιμή να υποδεχθούμε εκπρόσωπο του CFA SOCIETY GREECE. Στέλεχος του φορέα θα παρουσιάσει στους φοιτητές μας το CFA και τα πλεονεκτήματά του και θα συζητήσει μαζί τους για τις ευκαιρίες που προκύπτουν από την απόκτησή του και τις τάσεις της αγοράς εργασίας.

Τίτλος της παρουσίασης: The Value of the CFA Charter

Η παρουσίαση θα γίνει από την

  • κα Eleni Philos Filargyropoulou, CFA – Managing Director

Στην παρουσίαση θα έχουμε τη χαρά να συμμετέχει και ο απόφοιτός μας κος Σωτήρης Τζεράχης, ο οποίος θα μας δώσει την δική του οπτική καθώς αποφοίτησε πρόσφατα από το Τμήμα, έχει εργαστεί στον ιδιωτικό τομέα  και είναι ήδη κάτοχος του CFA Level I & II!

 

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν, παρακαλούμε να δηλώσουν συμμετοχή εδώ: https://forms.gle/J9r9QER9dWTAqPZP9

 

#BankfiUnipi #EnterpriseBankfin #unipi #cfasocietygreece #cfa #cfacharter