enterprise@bankfin, online, «National Bank of Greece – Together we create future!» 17/4/2024

15-04-24 eperan 0 comment

Sorry, this entry is only available in Greek For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Την Τετάρτη 17 Απριλίου 2024, 2:00-4:00μμ, έχουμε τη χαρά και την τιμή να υποδεχθούμε εκπροσώπους ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ, σε συνάντηση μέσω MS Teams.

Στόχος της ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ είναι ένα εργασιακό περιβάλλον που ευνοεί τη συνεργασία, την αποτελεσματικότητα και την προσωπική ανάπτυξη. Το μέλλον βρίσκεται στα χέρια όσων θέλουν να δημιουργήσουν και να προσφέρουν. Γι’ αυτό η ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ τους στηρίζει, προσφέροντας θέσεις πρακτικής άσκησης και εξειδικευμένα προγράμματα που δίνουν ευκαιρίες σε αποφοίτους να ξεκινήσουν δυναμικά την καριέρα τους στην αγορά εργασίας.

Μέσα από όλες τις ευκαιρίες η τράπεζα θέλει να προσφέρει στους νέους τη δυνατότητα να μπορούν να μπουν στις ομάδες της, να εμπλακούν σε έργα, να αποκτήσουν τεχνική κατάρτιση, γνώσεις, εμπειρία σε συνθήκες εργασιακής καθημερινότητας που θα τους δώσουν σημαντικά εφόδια και εμπειρίες στην επαγγελματική τους πορεία.

Τίτλος της παρουσίασης:

«National Bank of Greece  |  Together we create future!»

 

Ομιλητές:

Έφη Γριζά, Βοηθός Γενική Διευθύντρια Οικονομικών Υπηρεσιών

Μαριάνθη Αβραμίδου, Talent Acquisition Professional

Στη συνάντηση θα παραστεί και ο κος Μάριος Ευριπίδου, εκπρόσωπος του ACCA και θα αναλύσει τα οφέλη της διεθνούς πιστοποίησης.

 

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν, παρακαλούμε να δηλώσουν συμμετοχή εδώ:  https://forms.gle/Yua9mRD8eNJZbfAHA

#bankfinunipi #universityofpiraeus #unipi  #finance #nbg #enterprisebankfin