Προπτυχιακό, Ανακοίνωση Γραμματείας

28-02-13 web.xrh 0 comment

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΤΜΗΜΑ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

28/02/2013

 

Λόγω της αλλαγής του προγράμματος σπουδών ακαδημαϊκού έτους 2012-13 (μητρώα Χ/07-Χ/12), οι φοιτητές του Τμήματος με μητρώα Χ/07 έως και Χ/10 εφόσον:

  • μέχρι και το ακαδημαϊκό έτος 2011-2012 έχουν περάσει το μάθημα «Εμπορικό Δίκαιο» και δεν έχουν περάσει το μάθημα «Εισαγωγή στο Μάρκετινγκ», θα τους χρεωθεί το «Εμπορικό Δίκαιο» στο 4ο εξάμηνο και το «Εισαγωγή στο Μάρκετινγκ» θα το αντικαταστήσουν με μια προσφερόμενη επιλογή χειμερινού εξαμήνου ως υποχρεωτικό.

 

  • το ακαδημαϊκό έτος 2012-2013 έχουν περάσει το «Εμπορικό Δίκαιο» θα τους χρεωθεί στο 3ο εξάμηνο και στο 4ο εξάμηνο θα πρέπει να πάρουν ένα μάθημα επιλογής εαρινού εξαμήνου ως υποχρεωτικό, στη θέση της «Χρηματοοικονομικής Ανάλυσης Λογιστικών Καταστάσεων» που γι’ αυτούς έχει χρεωθεί στο 6ο εξάμηνο.

 

  • έχουν περάσει το «Εισαγωγή στο Μάρκετινγκ» (προσφερόταν στο 3ο εξάμηνο), θα πρέπει στο 4ο εξάμηνο να πάρουν ένα μάθημα επιλογής εαρινού εξαμήνου ως υποχρεωτικό στη θέση της «Χρηματοοικονομικής Ανάλυσης Λογιστικών Καταστάσεων» που γι’ αυτούς έχει χρεωθεί στο 6ο εξάμηνο.

 

  • δεν έχουν περάσει το «Εμπορικό Δίκαιο» και το «Εισαγωγή στο Μάρκετινγκ» θα πρέπει να δώσουν στο 3ο εξάμηνο το «Εμπορικό Δίκαιο» και στο 4ο εξάμηνο να πάρουν ένα μάθημα επιλογής εαρινού εξαμήνου ως υποχρεωτικό στη θέση της «Χρηματοοικονομικής Ανάλυσης Λογιστικών Καταστάσεων» που γι’ αυτούς έχει χρεωθεί στο 6ο εξάμηνο.

 

Η δήλωση αντικατάστασης των ανωτέρω υποχρεωτικών μαθημάτων θα υποβάλλεται εντύπως στην Γραμματεία του Τμήματος καθημερινά από 4 Μαρτίου έως και 15 Μαρτίου κατά τις  ώρες 11:30 – 13:30.

Από τη Γραμματεία του Τμήματος